Xbox-ul - solutia ta de relaxare si distractie

Xbox-ul – solutia ta de relaxare si distractie

0 Shares
0
0
0

Jocurile pe calculator au fost intotdeauna captivante. Generatiile tinere de acum sunt cei care au avut parte de primele calculatoare in copilaria lor. Am avut ocazia sa testam primele jocuri aparute, sa ne mancam noptile si ochii in fata monitoarelor. Ne amintim cu drag de Need for Speed, Mortal Kombat, Bomberman, Age of Empires si multe alte jocuri care ne-au marcat copilaria.

Vremurile nu difera foarte mult fata de ce exista astazi. Daca ne gandim la Xbox si accesorii Xbox ne dam seama ca jocurile au ramas in continuare o activitate placuta pentru multi dintre noi.

Nu numai copiii sunt fascinati de noile jocuri aparute, ci si cei mari sunt atrasi de astfel de activitati datorita calitatii lor. Create la o rezolutie impresionanta, cu o tehnlogie ultra performanta, noile jocuri PC te conduc in actiunea jocului si te fac sa petreci ore indelungate cu consola in mana.

Pentru o seara distractiva si relaxanta intre prieteni, Xbox-ul poate fi o solutie foarte inspirata. Poti chema 3-4 amici, luati o pizza si ceva de baut si va puteti distra mai bine decat daca ati iesi in oras. Asta pentru ca jocurile sunt create pentru a fi jucate intre mai multe persoane iar atunci cand vorbim de competitie intre barbati, lucrurile devin foarte interesante.

Daca ai un Xbox sau intentionezi sa iti cumperi unul trebuie sa stii ca exista cateva accesorii foarte utile care te vor ajuta sa te folosesti de acest device mai usor si sa sporesti distractia.

In magazinele de specialitate vei gasi accesorii speciale pentru Xbox: tastatura chatpad wireless compatibila cu controllerul prin care poti stoca si primi mesaje text in jocuri, controllere cu cablu lung pentru confortul tau atunci cand vrei sa stai pe canapea si sa te joci, telecomanda wireless sau coolere de racire pentru Xbox pentru a prelungi distractia jocurilor, dar si durata de viata a sistemului.

Pentru experiente memorabile alege accesorii Xbox din magazinul Magline!

0 Shares
You May Also Like