Ce sunt castile wireless si ce tipuri exista?

Ce sunt castile wireless si ce tipuri exista?

0 Shares
0
0
0

In lumea tehnologiei wireless, castile wireless s-au pozitionat foarte bine in randul consumatorilor. Aceste dispozitive va permit sa auziti sunetul provenit de la un dispozitiv, cum ar fi un telefon mobil sau un computer, fara a fi nevoie sa fiti conectat la dispozitivul respectiv prin intermediul unui cablu.

Libertatea pe care o ofera tehnologia wireless este una dintre cele mai atractive caracteristici ale acestor accesorii, care a crescut cererea din partea utilizatorilor si a condus designul diferitelor modele, generand astfel mai multe tipuri de casti wireless.

Producatori importanti precum Apple (Iphone), Huawei si Samsung au dezvoltat modele foarte atractive.

Diferite tipuri de casti wireless

Exista mai multe tipuri unice de casti care pot veni in diferite dimensiuni. Cele mai frecvente 5 tipuri de casti sunt In-Ear (casti in-ear), Over-Ear (care acopera urechile), On-Ear (peste urechi). Tipurile mai putin obisnuite includ conductori ososi, casti cu banda de gat, casti active (sport), casti wraparound si casti wireless adevarate. Ca sa nu mai vorbim de toate castile cu microfoane.

Sa detaliem fiecare dintre aceste tipuri. Cumpara de aici casti in ear wireless BOSE QuietComfort Earbuds.

Over-Ear

Castile care sunt plasate in jurul urechii sunt unele dintre cele mai comune tipuri de casti. Ele sunt suficient de mari pentru a va cuprinde urechile.

Argumente pro:

Ele sunt, de obicei, foarte confortabil de purtat din cauza umpluturii din jurul lor. Calitatea sunetului acestor casti este de obicei fantastica, in special baza. Acestea blocheaza un sunet in functie de faptul daca sunt deschise sau inchise.

Contra:

Dezavantajele acestor modele sunt ca pot fi mai dificil de transportat. In comparatie cu castile In-Ear, castile care sunt plasate deasupra urechii nu pot fi rulate si depozitate in buzunare. Aceste tipuri nu sunt potrivite pentru sport datorita naturii lor voluminoase.

On-Ear

Castile in-ear sunt mai mici si mai portabile.

Argumente pro:

Ele pot fi pliate si depozitate putin mai usor in buzunare. Casca sta bine impotriva exteriorului urechii, dar nu o cuprinde. Ele pot fi o optiune excelenta pentru a asculta melodii in timp ce faceti exercitii fizice. Au un nivel mediu de confort.

Contra:

Nu fac mare lucru pentru a bloca zgomotele externe. Uneori pot fi ajustate, ceea ce poate fi incomod.

Auriculare intrauditivos (In-Ear)

Castile in-ear au acea mica parte moale care intra in ureche.

Argumente pro:

Ele sunt, in general, foarte confortabil de purtat datorita naturii lor moi. Sunt foarte usor de transportat, le puteti rostogoli si le puteti depozita in buzunar sau in poseta. Ele sunt, de asemenea, foarte bune la anularea zgomotului, deoarece acestea intra in ureche ca un dop pentru urechi. Calitatea sunetului este peste medie.

Contra:

Ele pot cadea mai usor.

Acum, exista trei tipuri diferite de casti care stau in jurul bazei gatului. Castile cu banda de gat sunt exact cele de care vrbim. Acestea sunt o parte fara fir care se conecteaza cu Bluetooth. Ele stau in partea din spate a gatului si au casti in laterale.

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like