Care este nivelul preturilor de rent a car in decursul unui an de zile

Care este nivelul preturilor de rent a car in decursul unui an de zile?

Piata de rent a car este extrem de volatila. Domeniul de inchirieri auto detine una dintre cele mai mari fluctuatii din sistemul economic din Romania. Ea depinde de intoarcerea romanilor in tara, de concedii si este in stransa legatura cu sectorul turistic. Astfel, serviciul de inchirieri masini devine destul de instabil din punct de vedere al tarifelor pe un an de zile.

In Romania, 45% dintre clientii de rent a car sunt concentrati pe perioada lunilor: Decembrie, Iulie si August. Pentru ca in aceasta perioada, avem cea mai mare grupare de clienti, pretul va creste semnificativ. Cu cat va creste tariful de rent a car in aceste perioade, vom afla imediat in randurile urmatoare…

Read More
Leader Team broker – Asigură-te în toate aspectele vieții

Leader Team broker – Asigură-te în toate aspectele vieții

Există patru tipuri de participanți pe piața asigurărilor: asigurători, brokeri, agenți și consumatori (clienți) de servicii de asigurare. Asigurătorii sunt companii care furnizează servicii de asigurare.

Aceasta înseamnă crearea de produse (asigurare), încasarea unei prime și angajarea de a compensa asiguratul pentru daunele suferite în cazul unui eveniment. Activitatea principală a asigurătorilor este asumarea riscurilor. Acest lucru se exprimă prin angajamentul față de client de a fi despăgubit în cazul unui eveniment împotriva primei plătite de acesta.

Read More
Beneficii ale utilizarii energiei solare

Beneficii ale utilizarii energiei solare

Energia solara este obtinuta din radiatia solara si poate fi convertita in electricitate sau caldura. Este disponibila gratuit si, datorita progreselor tehnologice, putem acum sa valorificam si mai mult din energia solara care ne este disponibila in mod continuu.

Iata cateva avantaje legate de aceasta sursa regenerabila de energie si anume panourile solare fotovoltanice.

Read More
Alegerea cutiilor din plastic

Alegerea cutiilor din plastic

In momentul in care aveti locuinta organizata ca la carte, este surprinzator de cat de mult poate contribui acest aspect la bunastarea dvs. si a membrilor familiei. Eliminati aglomeratia si eliberati spatiul de podea cu ajutorul ghidului nostru util despre cum sa alegeti cutii si cutii de depozitare, de la cel mai renumit producator capace si cutii de depozitare.

Cum sa faceti alegerea potrivita pentru camera copiilor?

In mod surprinzator, camera de joaca a copilului dvs. va beneficia cel mai probabil de spatiu de stocare suplimentar. Iata cum sa alegeti cele mai bune cutii de depozitare pentru camera copilului dumneavoastra.

Read More