Descoperă avantajele deținerii propriei firme

Descoperă avantajele deținerii propriei firme

Există mai multe obstacole asociate cu gestionarea unei companii. Cu toate acestea, pentru multe persoane, beneficiile deținerii unei companii depășesc cu mult provocările. Potrivit unui sondaj din 2020, 76 la sută dintre oamenii care aleg să își opereze propria afacere sunt „oarecum mulțumiți” sau „extrem de mulțumiți” de alegerea lor. Înființarea propriei companii are numeroase avantaje, fie că îți dorești un stil de viață flexibil, dorești să inovezi sau doar vrei un control mai mare asupra locului de muncă și a posibilităților de venit. Iată câteva dintre cele mai mari.

Read More
Care este nivelul preturilor de rent a car in decursul unui an de zile

Care este nivelul preturilor de rent a car in decursul unui an de zile?

Piata de rent a car este extrem de volatila. Domeniul de inchirieri auto detine una dintre cele mai mari fluctuatii din sistemul economic din Romania. Ea depinde de intoarcerea romanilor in tara, de concedii si este in stransa legatura cu sectorul turistic. Astfel, serviciul de inchirieri masini devine destul de instabil din punct de vedere al tarifelor pe un an de zile.

In Romania, 45% dintre clientii de rent a car sunt concentrati pe perioada lunilor: Decembrie, Iulie si August. Pentru ca in aceasta perioada, avem cea mai mare grupare de clienti, pretul va creste semnificativ. Cu cat va creste tariful de rent a car in aceste perioade, vom afla imediat in randurile urmatoare…

Read More
Leader Team broker – Asigură-te în toate aspectele vieții

Leader Team broker – Asigură-te în toate aspectele vieții

Există patru tipuri de participanți pe piața asigurărilor: asigurători, brokeri, agenți și consumatori (clienți) de servicii de asigurare. Asigurătorii sunt companii care furnizează servicii de asigurare.

Aceasta înseamnă crearea de produse (asigurare), încasarea unei prime și angajarea de a compensa asiguratul pentru daunele suferite în cazul unui eveniment. Activitatea principală a asigurătorilor este asumarea riscurilor. Acest lucru se exprimă prin angajamentul față de client de a fi despăgubit în cazul unui eveniment împotriva primei plătite de acesta.

Read More