Ce este vaparea sub ohm?

Un utilizator nou al tigarilor electronice poate avea momente dificile in alegerea si intelegerea anumitor elemente atunci cand doreste sa isi personalizeze kitul perfect. Pe piata exista multe modele, unele pentru incepatori, altele pentru avansati astfel incat sa-i ajute sa isi satisfaca cat mai bine pofta de nicotina.

Tigarile electronice sunt cel mai bun mod de a va lasa de fumat, fiind superioare traditionalelor alternative precum plasturii cu nicotina sau guma de mestecat.

Read More
Dezavantajele ambalajului din plastic traditional

Dezavantajele ambalajului din plastic traditional

In ultimele decenii, gospodariile au devenit tot mai ocupate, iar comoditatea a devenit un factor important in achizitii. In acelasi timp, a crescut cantitatea de ambalaje de pe un produs alimentar individual sau alt obiect de consum.

In timp ce ambalajele imbunatatesc siguranta, ofera comoditate si reduc furtul, vin si cu o serie de dezavantaje. Ambalarea poate fi voluminoasa, costisitoare si daunatoare pentru mediu pe parcursul ciclului sau de viata.

Read More
De ce este indicat sa folosim faina de migdale?

De ce este indicat sa folosim faina de migdale?

Faina de migdale este o alternativa populara la faina traditionala de grau. Are un continut redus de carbohidrati, vine la pachet cu nutrienti, si are un gust usor mai dulce.

Faina de migdale poate de asemenea sa ofere mai multe beneficii pentru sanatate, in comparatie cu faina de grau traditionala, cum ar fi printre altele reducerea colesterolului LDL „rau” si rezistenta la insulina.

Acest articol exploreaza beneficiile pentru sanatate ale fainii de migdale si daca este o alternativa mai buna la alte tipuri de faina.

Read More

Cum pui in valoare inelul de logodna cu ajutorul verighetei

In ziua de astazi, inelele de logodna se gasesc intr-o mare varietate de stiluri, modele si culori, de aceea poate fi o adevarata provoacare sa gasesti acel tip de verigheta care sa se potriveasca perfect la toate. 

Insa, partea buna este ca pentru fiecare inel de logonda, indiferent ca vorbim de un model clasic sau de ceva unicat, exista cel putin un model de verigheta care sa se potriveasca perfect si sa puna in valoare aceasta bijuterie.

Read More

Consiliere energetica si de mediu – o cale pentru o cariera noua

Cu accent pe mediu, o noua oportunitate de cariera noua ii asteapta pe cei cu expertiza in domeniul eficientei energetice sau pe teme de mediu. Faptul ca este ecologic este o tendinta in randul afacerilor mari acum.

Nu numai ca face o companie sa arate mai bine in eforturile lor de marketing, dar le si economiseste bani. Acest accent pe a fi „ecologic” inseamna ca oportunitatile de cariera pentru consultantii in mediu si energie vor continua sa explodeze in urmatorul deceniu.

Read More