Cum pui in valoare inelul de logodna cu ajutorul verighetei

0 Shares
0
0
0

In ziua de astazi, inelele de logodna se gasesc intr-o mare varietate de stiluri, modele si culori, de aceea poate fi o adevarata provoacare sa gasesti acel tip de verigheta care sa se potriveasca perfect la toate. 

Insa, partea buna este ca pentru fiecare inel de logonda, indiferent ca vorbim de un model clasic sau de ceva unicat, exista cel putin un model de verigheta care sa se potriveasca perfect si sa puna in valoare aceasta bijuterie.

Pentru anumite modele de inele de logodna, alegerea verighetei este simpla, in alte cazuri insa, nu, mai ales atunci cand vorbim de piese unicat sau cu un design mai complex, pentru care este nevoie de mai multa atentie atunci cand alegi verigheta.

Atunci cand alegi verigheta care va pune in valoare inelul de logonda, trebuie in primul rand sa vezi ce marime ar trebui sa aiba aceasta pentru a nu obtine exact efectul invers.

Multe inele de logonda, in special cele cu diamante, vor permite doar alaturarea unei verighete cat mai simple si delicate.

Alte modele de inele de logonda, in special cele care au un design elaborat pot necesita un model de verigheta facut special, pe comanda, pentru a se incadra cat mai bine si a se potrivi pe deget.

In acest caz, poti alege fie un model de verighete conturate care sunt curbate pentru a urma linia inelului de logodna, fie o verigheta cu o crestatura sculptata pentru ca inelul sa se incadreze in acel loc.

Dupa ce te-ai decis in privinta formei si felului in care aceasta se va potrivi pe deget, este momentul sa te hotarasti si asupra designului. Exista multe feluri in care inelul de logodna poate fi bine pus in valoare.

Poti sa urmezi o singura linie, alegand acelasi tip de metal, forma diamantului si stil sau poti alege o verigheta care sa ofere un element de contrast pentru a pune in valoare frumusetea inelului de logodna.

Mizeaza pe contraste

Atunci cand metalul din care este realizat inelul de logodna este aur alb te poti gandi sa il asortezi cu o verigheta realizata dintr-un metal intr-o culoare contrastanta.

Verighetele din aur roz se potrivesc de minune cu inelele de logodna realizate din aur alb. Iata un contrast splendind la care ai putea sa te gandesti!

Ceva vechi, ceva nou…

Un inel de logodna rafinat cu diamant este bijuteria pe care orice femeie viseaza sa o primeasca.

Atunci cand ai deja pe deget acest accesoriu superb, clasic si mereu la moda, nu iti mai ramane decat sa gasesti si verigheta potrivita. Alege pentru verigheta un model minimalist cum este si Verigheta Simpla Dama Platina 950 Lustruita Greutate Medie.

Stiva de verighete

Mai multe inele grupate pe acelasi deget (stiva de inele) sunt una dintre tendintele momentului in materie de accesorii.

Aceasta tendinta este dusa si mai departe, astfel incat unele femei au inceput sa opteze pentru doua verighete puse una peste alta pentru a crea o stiva de inele de logodna si verigheta care in mod sigur atrage toate privirile.

0 Shares
You May Also Like