Cand a lansat Clinica YOUness dr. Vanessa Youness?

0 Shares
0
0
0

Probabil ati vazut fotografii in mediul online sau ati citit despre Clinica YOUness, care a fost lansata in anul 2016 de catre dr. Vanessa Youness Amal, insa oare cati dintre dvs. cunoasteti povestea din spatele lansarii acestei clinici?

Veti descoperi in urmatoarele randuri mai multe informatii pretioase despre dr. Vanessa Youness, si despre cum a aparut aceasta clinica ultramoderna.

Pe cand se specializa pentru a deveni medic chirurg, Vanessa Youness Amal a fost diagnosticata cu scleroza in placi, care dupa cum veti putea vedea, este o boala foarte complicata, despre care medicina alopata sustine in permanenta ca nu are leac.

Scleroza multipla (scleroza in placi) este o boala cronica care afecteaza sistemul nervos central, inclusiv creierul, maduva spinarii si nervii optici.

Expertii considera ca SM este o boala autoimuna cauzata de atacul sistemului imunitar si de deteriorarea sistemului nervos. In general, progreseaza treptat, cu perioade alternative de remisie, sanatate buna si dezactivare a luminirii.

Scleroza multipla afecteaza acoperirea exterioara a celulelor nervoase, numita mielina, un tesut gras care protejeaza celulele nervoase in acelasi mod in care izolarea protejeaza cablarea electrica dintr-o casa.

Mielina ajuta fibrele nervoase sa conduca impulsuri electrice catre si dinspre creier. Tesutul cicatricial, numit scleroza, se acumuleaza atunci cand mai multe zone de mielina sunt deteriorate.

Aceste zone deteriorate sunt cunoscute sub numele de placi sau leziuni. Uneori fibra nervoasa in sine este deteriorata si moare.

Nu se cunoaste cauza exacta a SM, dar factori precum boala, otravurile si consumul de droguri sau alcool pot deteriora teaca de mielina la copii si adulti.

Ereditatea poate contribui la dezvoltarea SM. Aproximativ 5 la suta dintre pacienti au o sora sau un frate care are boala si aproximativ 15 la suta au o ruda apropiata cu SM.

Cand SM dauneaza tecii de mielina protectoare a celulelor nervoase, teaca uneori se reface si nervii functioneaza corect din nou. In alte cazuri, mielina este atat de deteriorata incat nervul de baza nu poate fi reparat si moare.

Se poate vedea din scurta prezentare a sclerozei multiple (scleroza in placi), ca este o boala complicata, care nu are leac. In aceste conditii, majoritatea persoanelor care ar fi diagnosticate cu scleroza in placi, ar fi pur si simplu devastate.

Vanessa Youness Amal a decis sa lupte cu boala, s-a implicat in cercetari pentru a descoperi ce factori declanseaza boala, iar intr-un final, inevitabilul s-a produs: Fiind ajutata de catre dr.Stefan Stangaciu, care este presedintele Asociatiei Romana si Germane de Apifitoterapie, si care i-a promis ca nu va ajunge niciodata intr-un scaun cu rotile, Vanessa Youness Amal a invins aceasta boala crunta.

Cand medicina alopata credea ca este imposibil pentru ca nu exista leac, dr. Vanessa Youness a dovedit ca imposibilul devine posibil si ca exista miracole, invingand aceasta boala.

Dupa ce s-a vindecat complet, Vanessa Youness Amal a decis ca prin intermediul Fundatiei YOUness, si prin Clinica Youness pe care a lansat-o in anul 2016, sa ajute pacientii care sufera de aceasta boala sau de afectiuni similare, sa se vindece.

Alaturi de doctorul care a ajutat-o sa se vindece (dr.Stefan Stangaciu), la data de 4 iunie 2019, dr. Vanessa Youness, la Palatul Cesianu Racovita, a lansat cartea „Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapie”.

Aceasta este o carte menita sa salveze vieti, si contine informatii despre tratamentul pas cu pas pe care dr. Vanessa Youness l-a urmat pentru a se vindeca.

0 Shares
You May Also Like