Analiza unui meci de fotbal

0 Shares
0
0
0

Analiza unui meci de fotbalDaca nu aveti timp pentru o asemenea analiza dar vreti sa mizati ca un jucator profesionist puteti apela la  biletul zilei , pus la dispozitia dumneavoastra de  www.e-pariuri.ro . Acest bilet reprezinta un triaj al celor mai bine cotate evenimente sportive ale fiecarei zile .

Astazi mi-am propus sa va dezvalui cateva trucuri cu privire la analiza meciurilor . Ei bine , in primul rand trebuie sa ne stabilim cateva criterii , adica acele informatii cheie care pot furniza date pretioase despre o anumita echipa . Printre cele mai relevante criterii se numara :

Jucatorii accidentati sau indisponibili . Un parior profesionist v-a culege aceste informatii numai din surse oficiale .

Aceste informatii sunt vitale daca vorbim despre jucatorii cheie , dupa cum stiti  majoritatea echipelor fie se bazeaza pe un singur jucator fie nu  dispun de o banca de rezerve de aceeasi calitate cu primul 11 .

[adsenseyu1]

Tipul meciului ( de cupa , de campionat ,international sau amical ) . Este foarte important sa tinem cont de acest aspect deoarece poate influenta decisiv rezultatul unei partide .

Statisticile arata ca rezultatele meciurilor jucate in Cupe sunt foarte greu de anticipat , o astfel de competitie ar fi Cupa Ligii din Anglia  , o Cupa a carei importanta nu este atat de notabila si pentru care lupta nu este atat de stransa .

De cealalta parte a baricadei se afla meciurile internationale si cele din competitiile Europene ( Champions League )  , care  sunt considerate printre cele mai ’’productive’’ evenimente sportive gratie numelor mari care participa . In cadrul acestor partide , de obicei , echipa gazda invinge sau echipa oaspete obtine cel mult un egal , este arhicunoscut efectul terenului propriu .

Despre amicale pot sa  va spun ca , statistic , acestea se finalizea de cele mai multe ori printr-o remiza :

– Din care campionat face parte echipa analizata ? Seria A din Itlaia este demna de luat in considerare , si asta deoarece , de-a lungul timpului s-au demonstrat cateva chestiuni , si anume  : echipele de top pierd de foarte putine ori din postura de gazde , iar cand o partida se disputa intre doua astfel de echipe este foarte probabil ca rezultatul sa fie o remiza .

– Importanta partidei . Dupa cum stim , granzii Europei joaca de obicei in mai multe competitii simultan , astfel ca prioritatile acestora joaca un rol vital . Insa , mare atentie  , derby-urile locale vor avea intotdeauna o miza uriasa .

– In ce perioada a anului se desfasoara evenimentul ? De departe , cele mai prolifice perioade ale anului sunt preliminariile Cupelor Europene si etapele 2,3,5 si 6 ale Champions League . In ultimele dintre cele patru etape enumerate anterior , numele grele ale competitiei se lupta pentru anumite rezultate .

– Ce pozitie ocupa in clasament echipa despre care discutam ? Clasamentul reprezinta un factor important dar nu decisiv . Pozitia in clasament trebuie luata in considerare abia dupa etapa cu numarul 6 si asta deoarece nou promovatele pot face surprize in primele etape .

– Forma fizica si morala in care se afla echipa . De exemplu daca o echipa castiga 4 partide consecutiv , la a 5-a casele de pariuri vor subaprecia cota aferenta echipei respective iar surprizele pot sa apara ca ’’ciupercile dupa ploaie’’.

[adsenseyu1]

– Alte circumstante . Aceste circumstante se refera la anumite situatii deosebite , precum cea in care o echipa are nevoie de un singur punct pentru a evitat retrogradarea in timp ce adversarii au nevoie tot de un punct pentru a castiga titlul .

Pentru o astfel de situatie casele de pariuri vor subaprecia cota unui eventual rezultat de egalitate . Astfel de situatii sunt foarte des intalnite in Italia , in timp ce in Anglia nu se prea intalnesc rezultate de egalitate , si asta pentru ca englezii joaca un fotbal mult mai superior din punctul de vedere al corectitudinii .

Alte stiri actuale :

1. Cel mai valoros campionat de fotbal din lume
2. Sumudica si-a prelungit contractul cu Al Shaab, desi traieste un cosmar la arabi
3. Jose Mourinho, dupa plecarea de la Real Madrid: “Cristiano Ronaldo se credea cel mai bun”
4. Avocatul care i-a invins pe ros-albastri la TAS a analizat regulamentul UEFA si da “verdictul” în cazul Stelei

0 Shares
You May Also Like