Cate tipuri de troler sunt ?

0 Shares
0
0
0

Cate tipuri de troler sunt ?Cumpararea unui troler poate fi o distractie sau poate fi o sarcina destul de confuza. Exista atat de multe tipuri de bagaje, atat de multe forme, material, dimensiuni si cu siguranta este tentant sa va indreptati spre cele mai ieftine.

Bagajele la preturi reduse pot fi destul de bune daca va deplasati rar si cu lucruri putine insa daca doriti ceva de calitate ideal ar fi sa va indreptati spre ceva putin mai costisitor. Daca vreti sa transportati obiecte mai fragile poate ar fi bine sa va orientati catre un troler cu carcasa dura.

Atunci cand calatoriti cu avionul de cele mai multe ori o sa aveti supriza, cand va ridicati bagajele, sa le gasiti deteriorate (roti rupte, maner rupt, material zgariat, etc), de aceea trebuie sa va asigurati cand cumparati un troler ca este foarte rezistent, durabil si de cea mai buna calitate.

Trebuie sa fiti atenti si pentru ce tipuri de activitati doriti un troler.

Daca sunteti pilot de avion, un troler cu dimensiunea de 22 “x 24”, in pozitie verticala, cu roti ofera spatiu suficient pentru o excursie de 4 zile. Daca ai de gand sa pleci cateva saptamani, in concediu sau chiar in vizita la prieteni atunci cu siguranta ai nevoie de un troler mult mai mare.

Regulile in ceea ce priveste dimensiune bagajului variaza de la o companie aeriana la alta.

[adsenseyu1]

Bagaje in functie de durata calatoriei:

1. Intre 1 si 4 zile aveti nevoie de un troler cu dimensiunea de 20’’ – 23’’
2. Intre 4 si 7 zile aveti nevoie de un troler de 24’’ – 26’’
3. Intre 7 – 14 zile aveti nevoie de un troler cu dimensiunea cuprinsa intre 27’’ – 30’’
4. Intre 14 – 21 zile ideal ar fi un troler cu dimensiune de 30’’ – 35’’

Trolerele cu carcasa dura sunt turnate din fibra de sticla sau plastic. Ele sunt dure, rezistente si ofera protectie superioara in special pentru obiecte fragile. Valizele cu carcasa moale, din nailon sau poliester sunt mai usoare insa nu ofera aceasi garantie ca obiectele voastre de valoare vor fi pastrate in siguranta.

Bagajele semi-moi au devenit cele mai populare in ultimii ani. Aceste tipuri de bagaje sunt construite din nailon balistic in jurul unui cadru metalic si ofera un compromis intre protectie si durabilitate, moderate de obiecte fragile si de flexibilitate. De cele mai multe ori acestea au in dotare, in exterior, un compartiment cu fermoar pentru elemente suplimentare.

Pe piata se gasesc si rucsaci cu roti, maner retractabil si cu bretele de umar  in asa fel puteti calatori atat cu avionul, trenul cu masina sau chiar si cu bicicleta.

[adsenseyu1]

Rotile tutror bagajelor trebuie sa fie din silicon, cu siguranta sunt mult mai durabile decat cele din plastic. Rotile cu un diametru mai mare sunt, la fel, foarte rezistente.

O multime de bagaje vin cu carlige detasabile sau curele care va permit sa legati trolerul de un alt troler. In cazul in care achizitionati un troler si nu vine cu carig detasabil, nu va faceti probleme acest gen de carlige se pot gasi in orice magazin de specialitate precum Rimeri.ro .

0 Shares
You May Also Like