Ce este vaparea sub ohm?

0 Shares
0
0
0

Un utilizator nou al tigarilor electronice poate avea momente dificile in alegerea si intelegerea anumitor elemente atunci cand doreste sa isi personalizeze kitul perfect. Pe piata exista multe modele, unele pentru incepatori, altele pentru avansati astfel incat sa-i ajute sa isi satisfaca cat mai bine pofta de nicotina.

Tigarile electronice sunt cel mai bun mod de a va lasa de fumat, fiind superioare traditionalelor alternative precum plasturii cu nicotina sau guma de mestecat.

Care este diferenta dintre vaparea gura-plaman si cea directa in plamani?

Tigarile electronice sub ohm mai sunt cunoscute si sub denumirea de DTL (direct to lung). Aceastea se folosesc atunci cand utilizatorul doreste inhalarea vaporilor direct in plamani, fiind un mod mai rapid de a-si lua doza de nicotina, dar si de a scoate o cantitate mult mai insemnata de vapori. Kiturile clasice MTL (mouth to lung) sunt folosite in special de catre incepatori, putand inhala asemenea unei tigari clasice, mai intai in gura, apoi in plamani.

Utilizarea unei tigari sub ohm poate fi dificila la inceput, dar cu timpul veti invata ce cantitate de vapori sa trageti pentru a impidica inecarea. Multi entuziasti aleg aceasta varianta pentru distractie, dar si pentru o senzatie de throat  hit mai accentuata. Este bine sa nu exagerati cu continutul de nicotina deoarece tehnica de vapare sub ohm o va livra mult mai rapid in organism.

Lichidele sub ohm vor contine o ratie mult mai mare de VG, de obicei avand o concentratie de peste 60%, putand in acest fel sa ofere o cantitate insemnata de abur. In schimb cele MTL vor avea un raport de PG de la 50% in sus, fiind perfecte pentru tigarile electronice in care inhalarea se realizeaza gura – plamani.

Cele mai importante beneficii ale device-urilor sub Ohm

  • produc vapori mult mai mari si densi fata de alte kituri care functioneaza cu rezistente mai mari, precum cele MTL;
  • vaporii sunt mai calzi decat in mod obisnuit;
  • aroma se va simti mult mai proeminent, fiind perfecta pentru a va bucura de aceasta experienta;
  • o cantitate mare de vapori va insemna mai multa nicotina, putandu-va satisface mai rapid pofta, insa trebuie sa folositi o concentratie mai mica decat in cazul MTL, deoarece exista riscul de a avea stari de greata;
  • pe piata exista o gama larga de componente si kituri pentru a va personaliza device-ul perfect.

Tigarile electronice au aparut de peste 15 ani pe piata si deja sunt folosite de milioane de persoane din intreaga lume. Puteti si dumneavoastra sa adoptati acest stil de viata mult mai sanatos, comparativ cu tigarile traditionale care au in componenta mii de toxine care pot afecta organismul. De asemenea, fumatul pe combustie poate dauna si celor din jurul dumneavoastra, fiind un motiv suplimentar in alegerea acestei variante.

0 Shares
You May Also Like