Service OnLaptop

Unde iti poti schimba display-ul Dell?

0 Shares
0
0
0

Tehnologia mobila a devenit standardul din ziua de azi. Mobilitatea si adaptabilitatea sunt unele dintre cele mai importante criterii atunci cand sunt alese noi device-uri pentru a ne asista la job, dar si in timpul liber. Laptopurile au devenit in acest fel unele dintre cele mai folosite piese de tehnologie, avand avantajul performantelor unui PC stationar, dar si mobilitatea unui telefon mobil, lucru ce se datoreaza bateriei generoase interne.

Laptopurile sunt device-uri delicate care dupa cativa ani de utilizare incep sa functioneze din ce in ce mai greu sau anumite componente sa se deterioreze. Display-urile sunt printre primele piese care se defecteaza, de cele mai multe ori din cauza unor lovituri accidentale, insa daca apelati la un centru de reparatii laptop performant precum OnLaptop, remedierea va fi realizata in cel mai scurt timp.

Piese Dell – usor si rapid de inlocuit

Componentele dintr-un laptop sunt realizate astfel incat sa ofere o performanta adecvata o perioada cat mai lunga de timp. Dell este una dintre cele mai populare marci de laptop printre romani, oferind modele la performante si preturi convenabile. Insa, folosirea intensiva a acestuia si utilizarea unor programe specializate poate duce in timp la scaderea vitezei.

Anumite lovituri pot avaria carcasa, tastatura, touchpad-ul sau de cele mai multe ori display-ul. In asemenea momente ingrijoratoare trebuie sa contactati un service specializat cu experienta precum OnLaptop pentru a va remedia problemele. Pe site-ul OnLaptop gasesti pret display laptop Dell si oferte greu de refuzat.

Repararea display-ului la OnLaptop

Centrul de reparatii laptop OnLaptop ofera  serviciul Premium Service, prin care pune la dispozitia clientilor posibilitatea de a-si remedia orice problema ar avea laptopul personal in cel mai scurt timp. Cu peste 10 000 de laptopuri reparate, 90% dintre acestea fiind realizate in aceasi zi, OnLaptop este cea mai buna solutie atunci cand doriti sa va restaurati device-ul la un pret convenabil.

Achizitionarea unui laptop nou poate fi o investitie mare, de aceea specialistii recomanda de fiecare data sa il reparati si sa il upgradati pentru a va bucura de aparat o perioada mai lunga de timp fara costuri excesive.

Datorita serviciului Premium Service, inlocuirea display-ului avariat poate fi realizata in doar 60 de minute, un timp ce poate fi considerat record. De asemenea, in momentul in care laptopul intra in sediul OnLaptop, acesta va avea prioritate, fiind reparat mult mai rapid decat celelalte device-uri, pentru a vi-l returna intr-o stare de functionare mai buna.

Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, acest lucru nu trebuie sa va impiedice sa beneficiati de experienta si performanta. Daca apelati la serviciul Premium Service, laptopul problematic va fi ridicat de la adresa dumneavoastra de catre curier in mod gratuit si va fi adus in deplina siguranta la centrul de reparatii OnLaptop din Bucuresti. Dupa ce acesta va fi reparat si daca doriti upgradat, acesta va fi returnat in cel mai scurt timp.

Avarierea display-ului laptopului poate fi foarte stresanta pentru utilizatori, insa daca doriti sa il inlocuiti la un pret redus si in cel mai scurt timp, alegeti centrul de reparatii OnLaptop.

0 Shares
You May Also Like