Boxe Bose 251 rezistente la temperaturi extreme

Boxe Bose 251 rezistente la temperaturi extreme

0 Shares
0
0
0

Gigantul audio american Bose 251 reprezintă o calitate superioară a sunetului. Nu numai că sistemul de boxe pentru exterior de terasă sau gradină Bose 251 acoperă o suprafață mare, dar sună și incredibil. Răspunsul la bas al acestor difuzoare, este deosebit de impresionant.

Cu un răspuns atât de profund și puternic, este greu de crezut că basul produs de aceste difuzoare provine de la un driver de 5¼ inci. Vei fi, de asemenea, plăcut surprins de Twiddlers. Aceste drivere uimitoare fac o treabă excelentă cu răspunsul mediu și cu frecvență înaltă superioară.

Vocile apar prezente și anticipate, fără a fi copleșitoare în niciun moment. Maximele produc o strălucire articulată care se adaugă la 251 claritatea mediului și inteligibilitatea profilului sonor. Boxele pentru exterior de terasă sau gradină Bose 251 nu redau niciodată un sunet dur sau distorsionat. Aceste boxe au o performanță constantă, indiferent de volum.

Boxe pentru exterior de terasă sau gradină Bose 251 – Putere și volum

Boxele pentru exterior de terasă sau gradină Bose 251 au o putere de 10 până la 100 W la 6 ohmi, însă boxele pot fi alimentate și de amplificatoare de 4 – 8 ohmi. Pentru a profita la maximum de cele 251 difuzoare de mediu, încearcă să le împerechezi cu un amplificator cât mai aproape de 100 W.

Ar fi o risipă să conectezi 251 de mediu la ceva mai puțin decât la un receptor de 80 W. Boxele pentru exterior de terasă sau gradină Bose 251  au fost proiectate să funcționeze cu amplificatorul Bose SoundTouch SA-5. SA-5 face parte din gama SoundTouch de la Bose, care include difuzoare WiFi și amplificatoare de toate dimensiunile.

Acest lucru îți oferă posibilitatea de a crea un sistem complet de divertisment multi-cameră, folosind produsele Bose, care se conectează între ele prin rețeaua WiFi de acasă. Intrările SoundTouch SA-5 includ 2 x RCA, AUX ⅛-inch, Bluetooth, WiFi și conectivitate Ethernet. În plus, SA-5 este compatibil cu Alexa.

Dacă alegi să alimentezi sistemul de boxe  pentru exterior de terasă sau gradină Bose 251 folosind SA-5, poți achiziționa un pachet Bose complet, inclusiv fir de difuzor.

Boxe pentru exterior de terasă sau gradină Bose 251 – rezistente la intemperii

Boxele pentru exterior de terasă sau gradină Bose 251 au fost proiectate să trăiască și să funcționeze expuse la influențele de mediu. Boxele pot funcționa la temperaturi de la – 5 grade C până la + 60 grade C.

În plus, boxele Bose 251 sunt rezistente la zăpadă, ploaie și ceață. Chiar și cu toată această protecție, este recomandabil să instalezi sistemul sub streașina acoperișului sau a terasei acoperite, unde difuzoarele nu sunt direct expuse influențelor naturii.

Pentru gama înaltă și medie, Bose 251 folosește două drivere (2 x 2,5 inci) pe difuzor și un singur bas.

Carcasa compactă din polipropilenă cu dimensiunile de 343 x 146 cm x 203 mm este protejată de ploaie și apă și poate rezista la temperaturi extreme. Boxele pentru exterior de terasă sau gradină Bose 251 pot fi atașate fie pe pereți, fie pe suprafețe plane, iar logo-urile Bose pot fi rotite corespunzător.

0 Shares
You May Also Like