Beneficiile unui software de management al transportului

Beneficiile unui software de management al transportului

0 Shares
0
0
0

Software-ul de management al transportului poate fi vital pentru succesul oricarei companii. Atunci cand este implementat corect, poate imbunatati semnificativ rezultatele unei flote.

Cititi in continuare acest articol pentru a afla cum ajuta software-ul de management al transportului companiile care gestioneaza flote.

Imbunatateste productivitatea

Reducerea timpului de conducere si a timpului de descarcare si incarcare poate ajuta la imbunatatirea productivitatii livrarii.

Gestionarea eficienta a acestor procese si planificarea integrata a rutelor permit companiilor sa profite de avantajele tehnologiei pentru a spori productivitatea livrarilor, optimizand in acelasi timp programarile rutelor.

Livrarile in aceasi zi pot fi efectuate cu mult mai multa usurinta, ceea ce va incanta si mai mult clientii.

Ofera logistica predictiva

Vizibilitatea predictiva a livrarilor cu datele si informatiile furnizate de software-ul de logistica de transport permite companiilor sa ofere clientilor informatii despre livrare in timp real.

Ei pot prezice provocarile care vor aparea in timpul tranzitului si le pot atenua in timp.

Va permite sa anticipati cat timp vor dura livrarile si sa va asigurati ca sunt efectuate la timp.

Permite gestionarea fara intreruperi a operatiunilor transportatorului

Gestionarea livrarilor necesita o strategie care sa sustina obiectivele generale ale afacerii. Utilizand diverse tehnologii si luand decizii bazate pe date, expeditorii pot rezerva, monitoriza si urmari transportatorii printr-o singura platforma.

Software-ul actioneaza, ca un singur punct de contact pentru expeditori, transportatori si alte parti interesate, ajutand in acelasi timp la masurarea performantei transportatorului.

Elimina riscurile si intarzierile

Software-ul de management al transportului faciliteaza determinarea modului in care produsele noi se vor misca pe piete si ce provocari ar putea aparea in timpul tranzitului si cum se pot atenua.

De exemplu, daca rutele de transport sunt atat de aglomerate de trafic sau vremea este atat de rea incat transportul va fi intarziat sau chiar daca un articol este deteriorat, software-ul va ajuta sa anticipati intarzierile si reducerea riscurilor, asigurandu-va ca produsul este expediat pe o ruta de rezerva.

Optimizarea rutelor va ajuta sa va ocupati de astfel de riscuri si intarzieri la momentul potrivit si in modul potrivit.

Imbunatateste experienta generala a clientilor

Comunicarea cu clientii trebuie sa fie eficientizata, astfel incat acestia sa fie actualizati la fiecare pas, cu date si alerte precise, astfel incat sa ramana bine informati.

Experienta poate sa fie imbunatatita in continuare prin evaluarea feedback-ului clientilor dupa finalizarea unei livrari pentru a determina dacă exista modificari care pot fi facute in viitor si prin urmarirea performantei personalului de livrare.

Concluzie

Speram ca din acest articol ati reusit sa intelegeti mai bine modul in care o companie poate utiliza software-ul de management al transportului pentru a-si imbunatati operatiunile de zi cu zi.

Dupa cum puteti vedea, exista o multime de moduri diferite prin care companiile de flote pot beneficia de acest software.

Cu ajutorul sistemelor temelatice de monitorizare prin GPS CargoTrack, intretinerea unei flote de vehicule este mai usoara, deoarece aceste sisteme performante ofera urmarire in timp real a vehiculelor, alerte, notificari, jurnale de bord performante si o comunicare mai buna cu soferii flotei.

Descoperiti mai multe informatii despre sistemele de monitorizare prin GPS pe cargotrack.ro

0 Shares
You May Also Like