Kit-ul unei manichiuriste de succes

0 Shares
0
0
0

Manichiura cu gel, oja semipermanenta sau acryl, se bucura de foarte multa popularitate in ultimul timp si prin intermediul acestor tehnici, lumea manichiurii a fost revolutionata, fetele dorindu-si din ce in ce mai multe sa inceapa o cariera in acest domeniu.

Daca si tu iti doresti sa intrii in lumea aceasta a manichiuristelor, iata care sunt produsele cu care ar trebui sa incepi sa iti conturezi kit-ul si pe care ar trebui sa ti le achizitionezi de pe magazine online specializate sau din magazinele de profil, incercand sa optezi pentru produse de calitate, astfel incat sa poti sa oferi un serviciu impecabil, viitoarelor tale cliente.

Iata o ordine aleatorie cu produsele must have din kit-ul unei manichiuriste de succes.

Lampa Led Unghii, este ideal sa detina atat tehnologia cu LED cat si cea UV, astfel incat sa poata polimeriza orice fel de produse ati utiliza. La acest capitol, este indicat sa alegeti lampi profesionale, cu temporizator, astfel incat sa se evite neplacerile cauzate de pauzele pe care este necesar sa le luati, urmarind un ceas, pentru a stii cand trece timpul necesar polimerizarii.

Pila electrica pentru unghii, este un alt element vital in realizarea unei manichiuri corecte. Acest produs trebuie sa vina insotita cu minim 6 bituri speciale pentru curatare cuticule, netezire, inlaturare gel, eliminare piele moarta, etc., precum si cu 6 freze diferite pentru inlaturarea gelului.  De asemenea, este mai mult decat necesar sa optati pentru o pila profesionala, cu sistem de reglare al rotatiilor si al sensului de pilire.

Pile pentru unghii exista de mai multe feluri, nefiind doar cele electrice, asadar, un kit complet trebuie sa detina si astfel de pile clasice, ce asigura o pilire precisa, usoara si fina, fara sa lase urme. La fel de important este bufferul , acesta este folosit la sfarsit, cand se finiseaza pilirea si este foarte bun pentru uniformizare.

Un kit va fi cu siguranta incomplet daca nu va contine si sabloane de constructie. Acestea sunt elementul principal, necesar in lungirea in mod artificial al unghiei cu ajutorul gelului.

Pensulele sunt indispensabile si ele. Intotdeauna este recomandat sa se utilizeze pensule care vin cu capac. Perii pensulelor sunt extrem de sensibili, acestia trebuie sa stea intotdeauna la intuneric, feriti pe cat este de mult posibil de umezeala sau vapori de aer si mai ales este extrem de important sa fie tinuti departe de lampa UV fiindca acest lucru poate duce la intarirea  si degradarea lor.

Primerul este foarte important in orice domeniu, fie ca vorbim de manichiura sau de machiaj, protectia este intotdeauna importanta. In aceasta arie a manichiurii, primerul este un produs esential pentru pregatirea unghiilor naturale, inainte de aplicarea gelului, pentru deshidratarea unghiilor si fixarea mai buna a gelului. La fel de necesar este si agentul de adeziune ce actioneaza ca un adeziv dublu, care lipeste unghia naturala de straturile de gel.

Bineinteles, nelipsite sunt si gelurile, bazele, finish-urile, acryl-ul sau ojele semipermanente, fara de care un kit nici nu poate fi denumit astfel. Cu cat aceste produse sunt mai de calitate cu atat vei obtine un rezultat mai frumos, cliente mai multumite si o satifactie mult mai mare, la vederea produslui finit pe care l-ai realizat cu ajutoul kit-ului tau.

Desi culorile sunt importante, este stiut faptul ca, in kit-ul de manichiura vei avea nevoie si de ornamente pentru unghii. Se spune ca acestea ar fi cele care intregesc ansamblul unghiilor cu gel.

In incheiere nu ramane de zis decat faptul ca cel mai important lucru in acest domeniu, pe langa produse, este pasiunea.

Fara pasiune, daruire, ambitie si dorinta continua de a evolua un kit de unghii este doar o adunatura de produse, unite fara o menire cu adevarat puternica.

 

0 Shares
You May Also Like