Blugi la moda pentru femei in anul 2017

Blugi la moda pentru femei in anul 2017

0 Shares
0
0
0

In momentul in care trebuie sa isi aleaga articolele de vestimentatie, mai mult ca sigur femeile vor fi foarte indecise, pentru ca imaginea conteaza foarte mult pentru ele, iar pentru ca imaginea lor sa fie perfecta, conteaza extrem de mult si tinuta pe care ele o vor purta.

Atunci cand vor trebui sa participe la un eveniment de o importanta deosebita, sau de ce nu, chiar si la o intalnire de afaceri, mai mult ca sigur femeile, isi vor indrepta atentia spre cele mai elegante rochii pe care le au in garderoba, pentru ca imaginea lor sa fie una perfecta, iar eleganta sa le caracterizeze.

In viata de zi cu zi insa, mai mult ca sigur doamnele nu vor alege sa poarte rochii elegante, ci isi vor indrepta atentia spre mai multe perechi de blugi pe care le vor putea cumpara direct de pe Unictop.ro, un magazin online cu haine de cea mai buna calitate.

Ei bine, pentru femei, blugii au o importanta aparte, pentru ca sunt pantalonii pe care ii poarta in viata de zi cu zi, iar acestia vor trebui sa fie alesi cu mare inspiratie.

De exemplu, in acest an se vor purta blugii inchisi la culoare, iar acestia pot sa fie purtati atat dimineata, cat si la birou, sau pe tot parcursul zilei, si eventual chiar si seara la o intalnire.

Asadar, daca iti doresti sa iti cumperi o pereche de blugi la moda in acest an, ar trebui sa iti alegi o pereche de blugi inchisi la culoare.

Blugii lejeri vor fi si ei in acest an la mare cautare, astfel ca modelul de blugi skinny nu va disparea din topul preferintelor femeilor nici in acest an. Ba mai mult decat atat, acesti blugi vor deveni mai putin elastici, mai lejeri si mai confortabili, asa ca este neaparat sa iti alegi o pereche de blugi skinny.

Blugii patati cu clor, sau blugii prespalati cum mai sunt ei cunoscuti, se pare ca revin din nou la moda, asta dup ace in anii 80 au fost foarte iubiti, iar in anii 90 au fost huliti. Daca vei alege o asemenea pereche de blugi, vei oferi un suflu nou garderobei tale, si vei fii mult mai cool.

Printre blugii de dama care se vor purta si in acest sezon, se regasesc blugii albi, iar datorita faptului ca sunt sic, cool si fresh, ar cam trebui ca in garderoba ta sa isi faca loc si o asemenea pereche de blugi albi.

Blugii cu aplicatii vor fi si ei la mare cautare in acest an, mai ales ca sunt scosi in prim plan de catre Gucci, asa ca daca iti doresti blugi la moda, trebuie sa alegi o pereche de blugi cu broderie, blugi cu margele sau cu petice colorate.

Ei bine, acestea au fost dupa cum se vede, doar cateva dintre modelele de blugi pentru femei, care se pare ca vor fi la moda in acest an. Daca iti doresti sa tii pasul cu moda, trebuie neaparat sa iti alegi cate o pereche de blugi dintre cei enumerati in acest articol.

0 Shares
You May Also Like