Cele mai bune sfaturi pentru a alege un selfie stick

0 Shares
0
0
0

Nu cred ca mai este un secret pentru nimeni faptul ca de aproximativ un deceniu, telefoanele mobile au devenit o necesitate pentru noi, astfel ca ne vom indrepta atentia spre dispozitivele cele mai performante de pe piata, atunci cand ne vom dori un smartphone nou.

Ei bine, pe langa telefon, ar mai fi indicat sa ne alegem si cateva accesorii telefoane, care fie ne ajuta sa ne protejam dispozitivul impotriva loviturilor sau a altor factori, fie ne ajuta sa ne bucuram de o mai mare placer atunci cand utilizam dispozitivul.

Despre accesoriile de protectie pentru smartphone nu cred ca mai are rost sa discutam, pentru ca stie toata lumea ca acestea ar fi husa si geamul de protectie pentru display, iar rolul lor il cunoastem cu totii.

Pentru a te putea bucura mai mult de dispozitiv, in momentul utilizarii, mai ales in conditiile in care iti place sa faci tot timpul poze, ai putea sa iti indrepti atentia spre un selfie stick.

Un astfel de accesoriu poate sa para banal la o prima vedere, insa cu siguranta este foarte util, pentru ca iti ofera posibilitatea sa iti faci selfie-uri din cele mai imposibile unghiuri, iar calitatea pozelor va fi una remarcabila.

Daca nu stii inca exact cum arata un asemenea accesoriu, este important de precizat faptul ca selfie stick-ul este un monopied extensibil prevazut in capat cu un suport flexibil unde se poate fixa telefonul pentru realizarea unor selfie-uri de la o distanta mai mare decat lungimea mainii.

Suportul accesoriului poate sa fie ajustat in fiecare directive dorita, si poate accepta mai multe modele de smartphone-uri, care se incadreaza in lungimea, latimea si grosimea acestuia.

Atunci cand vrei sa iti cumperi un astfel de accesoriu, va trebui sa tii cont de cateva detalii foarte importante, pe care le vei descoperi in cele ce urmeaza in acest articol.

In primul rand, conteaza foarte mult dimensiunile selfie stick-ului, iar aici ar fi important sa verifici pana la ce lungime se poate extinde acesta.

Compatibilitatea telefonului cu suportul este fara doar si poata un criteriu si mai important, pentru ca trebuie sa alegi un astfel de accesoriu in functie de telefonul pe care il detii. Este iarasi important sa te asiguri de faptul ca accesoriul poate sa fie rotit in jurul axei proprii.

Metodele de conectare ale accesoriului la telefon conteaza deasemenea foarte mult. Un selfie stick se poate conecta la dispozitiv prin Bluetooth, asa ca nu ai nevoie de un cablu suplimentar. Dar va trebui sa incarci bateria accesoriului cu un cablu usb.

O alta modalitate de conectare a accesoriului la telefon este prin utilizarea unui cablu de 3.5 mm, conectat la jack-ul audio al telefonului. Aici ai avantajul faptului ca nu trebuie sa incarci bateria suplimentara a accesoriului.

Calitatea constructiei accesoriului conteaza iarasi foarte mult, la fel ca si usurinta in  utilizare a selfie stick-ului. Aici trebuie sa te asiguri ca amplasarea sa este comoda pentru mana ta, pentru a nu fi pus intr-o situatie incomoda cand folosesti accesoriul.

 

0 Shares
You May Also Like