Cum recuperezi imaginile pierdute de pe telefonul mobil

Cum recuperezi imaginile pierdute de pe telefonul mobil

0 Shares
0
0
0

Telefoanele mobile sunt dispozitive omniprezente pe care sunt stocate numeroase informatii. Datorita caracteristicilor deosebite acestea au luat locul aparatelor de fotografiat si cu ajutorul lor captam cele mai placute momente din viata. Imaginile si clipurile stocate in telefoane sunt adevarate cutii de amintiri, si constituie repere importante din viata. Totusi dispozitivele mobile sunt si destul de volatile si pot suferi defectiuni majore ce pun in pericol arhiva de imagini. Cele mai frecvente dereglari sunt pricinuite de actualizarile ale sistemului de operare, virusi si scapari accidentale ce produc defectiuni mecanice. Iata o serie de metode de recuperare data care permit restaurarea integrala sau partiala a arhivei.

Recuperara imagini telefon  – ajutor de specialitate

In cazul in care informatiile sunt cu adevarat pretioase, cea mai eficienta metoda de recuperare date este contactarea profesionistilor. Acestia se confrunta zilnic cu situatii extrem de variate si dificile pe care le rezolva cu succes. Au in dotare echipamente si unelte eficiente care ajuta la recuperare partiala sau integrala a imaginilor.

Ca operatiunea de recuperare date de pe telefon sa fie un succes este important ca dispozitivul sa fie oprit, imediat ce s-a constatat pierderea. Orice actiune poate duce la rescrierea sau suprascrierea memoriei, si acest aspect ingreuneaza procesul de restaurare, sau chiar il compromite total.  Al doilea pas ce trebuie realizat este trimiterea dispozitivului catre specialisti si diagnosticarea acestuia. Odata analizat profesionistii stiu ce instrumente eficiente sa foloseasca ca recuperara integrala a imaginilor si a datelor pierdute sa fie un succes real. Chiar daca operatiunea poate dura in mod normal aproximativ 10 zile, la final te vei bucura de intreaga arhiva.

Recuperare date – aplicatii mobile

Restore Image este o aplicatie mobila care ajuta la restaurare arhivei, daca telefonul mobil este resetat si readus la formatul initial, cu care vine din fabrica. Este usor de instalat si de folosit si ajuta la recuperarea integrala a imaginilor, daca memoria nu a fost suprascrisa.

Aplicatia disponibila pe Google play poate fi descarcata gratuit, insa vine cu o serie de reclame care produc oarecare disconfort utilizatorului. Telefonul nu trebuie conectat la PC si are unelte gratuite. Ajuta la restaurarea imaginilor in format JPEG si PNG pierdute de pe memoria interna dar si pe cele stocate pe memorii SD.

Disk Digger photo recovery este o alta aplicatie de recuperare date compatibila cu cele mai multe telefoane inteligente existente pe piata. Permite recuperarea imaginilor sterse accidental si pe cele pierdute in urma reformatarii telefonului. Avantajul cu care vine aplicatia consta in faptul ca iti permite urcarea imaginilor restaurate in Google Drive sau DropBox, astfel ai o copie de rezerva, si sansele de a pierde pentru totdeauna arhiva sunt minime.

Google Foto (Android/iOS) este un instrument extrem de eficient ce permite restaurarea datelor, in special a imaginilor si a continutului multimedia. Prin aceasta aplicatie imaginile aruncate accidental in cosul Recycle Bin sunt restaurate. Orice imagine stearsa prin Google foto este pastrata pentru o perioada de 60 de zile, dupa care este stearsa definitiv.

Avantajul aplicatiilor este ca sunt usor de instalat si de folosit chiar si de cei mai putin experimentati in aceste activitati. In cazul in care lucrurile se complica si vorbim de memorii virusate sau dispozitive deteriorate prima alternativa este cea care asigura succesul.

0 Shares
You May Also Like