Ce atribute ale calitatii ar trebui sa aiba un acoperis durabil

0 Shares
0
0
0

Asigurarea funcționalității, calitatea superioară și rezistența în timp se numără printre cele mai importante atribute pe care ar trebui să le aibă un acoperiș. De aceea, alegerea materiei prime stă la baza unui montaj efectuat „ca la carte”. Unul dintre cele mai sigure sisteme de învelitoare este acoperișul din tablă.

Acesta poate fi ideal pentru orice tip de arhitectură –  indiferent că vorbim despre spații moderne sau clădiri tradiționale. Trăinicia se numără printre caracteristicile esențiale în cazul unui acoperiș de calitate, oferind siguranță pe termen lung.

Tabla fălțuită este versatilă

Unul dintre marile avantaje pe care le oferă acest tip de montaj este versatilitatea. Altfel spus, un montaj din tablă fălțuită poate fi folosit cu succes atât în ceea ce privește lucrările de restaurare, cât și în ceea ce privește arhitectura unor noi clădiri.

Nu doar  talentul și aptitudinile arhitectului sunt importante pentru a desăvârși o lucrare, ci și materialele folosite. Toate acestea puse cap la cap nu fac altceva decât să contribuie la finalizarea cu succes a execuției.

De asemenea, utilizarea unui astfel de montaj rezidă în primul rând în maleabilitate, fapt care determină finalizarea oricărei lucrări de tinichigie, indiferent de gradul ei de dificultate.

Tipul de garanție

În primul rând, atunci când alegem materialele va trebui să ne orientăm către acele opțiuni care întrunesc toate condițiile calității. Altfel spus, să acordăm suficientă atenție procesului de selecție optând pentru acele materiale durabile, care ne oferă garanția calității. Acoperișul din tablă fălțuită GreenCoat PLX Pro BT prezintă mai multe tipuri de garanții cum ar fi durata medie de exploatare – de 50 de ani, o garanție anticoroziune de 30 de ani.

Alege tabla de acoperiș GreenCoat PLX Pro BT

Unul dintre cele mai bune materiale eficiente pentru utilizarea montajului este tabla fălțuită GreenCoat Plx Pro BT. Una dintre cele mai bune opțiuni de pe piață din momentul de față este tabla fălțuită. Iată ce specificații tehnice și ce atribute calitative are un montaj din tablă fălțuită:

  • temperatura minimă de montare este de -15°C;
  • raza minimă de îndoire este 1,5 x grosimea tablei;
  • rezistă în timp
  • masa stratului de zinc este de 350g/m²;
  • acoperirea este GreenCoat PLX Pro BT 36µm;
  • grundul 10µm în culoarea vopselei;

De ce să alegem un montaj din tabla fălțuită

Comparativ cu alte tipuri de materiale, procesul de mentenanță al tablei fălțuite este unul ușor și nu implică multe costuri. De asemenea, poate îmbrăca orice formă, iar prețul nu este atât de ridicat cum se întâmplă în cazul altor table de acoperiș.

Acoperișul din tablă fălțuită poate fi alegerea perfectă în materie de acoperișuri atât din punct de vedere al calității, cât și din punct de vedere al armoniei pe care o generează, sistemul fiind complet aliniat cu celelalte elemente ale construcției.

Conceput din oțel de calitate nordică, montajul din tablă fălțuită este protejat anticoroziv, are o rezistență sporită la radiațiile UV și conferă totodată un aspect estetic care va trece testul timpului.

Clădirile care au o pantă mai mică de cinci sau patru grade pot beneficia din plin de tehnica îmbinării prin falț dublu. De altfel, producătorii susțin că unul dintre cele mai sigure sisteme de învelitoare este tabla falțuită.

Așadar, pentru a fi complet funcțional, un sistem de învelitoare pus la punct mai înseamnă – pe lângă alegerea unui material de calitate – instalarea unui sistem de pluvial eficient și asigurarea necesarului de accesorii.

 

 

0 Shares
You May Also Like