Performantele camerelor de termoviziune

Performantele camerelor de termoviziune

0 Shares
0
0
0

Echipamentele de masurare reprezinta ansamblul mijloacelor de masurare, materialele de referinta, aparatura auxiliara si instructiunile care sunt deosebit de folositoare in procesul de efectuare a unei masurari.

Aceste echipamente si dispozitive de masurare sunt folosite in toate domeniile de activitate ale economiei, de la industria alimentara, industria textila, industria chimica, industria constructiilor de masini, pana la industria constructiilor.

Dintre aceste echipamente masurare putem evidentia camerele de termoviziune. Acestea sunt un model de aparate de masura foarte apreciate pe piata de electrica, electronica si inspectia tehnica a cladirilor. Alegerea unei camere de termoviziune presupune multa informare despre performantele acesteia.

Profesionistii apeleaza la camere de termoviziune de la producatorul Fluke, deoarece acesta realizeaza investitii constante in tehnologie anual. Aceste camere de termoviziune sunt utilizate de foarte multi specialisti pentru a afla cu precizie foarte mare si in acelasi timp imediat temperatura obiectelor, in jurul lor, acestea oferindu-le si posibilitatea de a analiza imaginea.

Lentilele FlexCam ale acestor camere, preiau imagini extrem de clare, care le ofera celor care lucreaza in domeniul electronic posibilitatea de a o studia si vedea perfect. Exista o optiune SuperResolution, prin care temperaturile si imaginile sunt mult imbunatatite.

Camerele de termoviziune Fluke, ofera urmatoarele beneficii:
– ecran tactil de 5.7 inch – pentru navigare, si analiza imaginii;
– focalizare inovatoare, automata;
– aplicatia Fluke Connect – permite un transfer rapid de date catre smartphone-uri pentru
o coordonare mai buna a activitatii cu echipa de depanare;
–     pot fi conectate pana la 20 de aparate la aplicatia Fluke Connect – de la camere cu
infrarosu, testere de izolatie, multimetre digitale si alte modele specifice pentru
masurarea curentului, tensiunii si a temperaturii.

Un alt model de camera de termoviziune este camera Keysight. Aceasta este perfecta pentru inspectia tehnica a cladirilor sau a aparatelor industriale. Imaginile sunt mult mai clare, datorita tehnologiei Fine Resolution, care permite un zoom de pana la 4 ori, pentru a depista mult mai repede problemele existente.

Aceasta camera vine cu instrumente mult imbunatatite de masura si analiza, acestea ajutand la monitorizarea temperaturii in timp real si la stabilirea unui timp minim si maxim pentru urmarirea temperaturii.

Camera de termoviziune Sonel are un rol decisiv in mentenanta si corectarea functionarii echipamentelor, pentru ca utilizatorii inregistreaza temperatura cu ajutorul focalizarii automate sau manual in fiecare punct al imaginii. Tehnologia InfraFusion cu care este dotata, dar si meniul foarte simplu de utilizat fac ca aceasta sa fie alegerea perfecta pentru orice profesionist.

In plus, aceasta camera de termoviziune salveaza imaginile in format JPG extins, totodata permitand si conectarea la un afisaj extern sau un dispozitiv de inregistrare cu ajutorul mufelor de iesire video, astfel incat monitorizarea sa fie realizata in timp real.

Prin utilizarea termografiei in infrarosu cu care este dotata aceasta camera, se permite prevenirea, identificarea si mai ales depanarea eventualelor probleme, inca din faza de inceput.

In acelasi timp sunt reduse cheltuielile pentru productie, piese de schimb si manopera, care ar fi mult mai ridicate, daca nu s-ar folosi aceste echipamente masurare deosebit de utile.

0 Shares
You May Also Like