Protectie pe alb sau pe negru pentru iPhone?

Protectie pe alb sau pe negru pentru iPhone?

0 Shares
0
0
0

Vom discuta despre geamul de protectie Display iPhone 6s Acoperire completa alb vs. geamul de protectie iPhone 6s Acoperire completa negru, respectiv geamul de protectie display iPhone 7 Plus Amorus 3D Series Negru vs. geamul de protectie display iPhone 7 Plus Amorus 3D Series alb.

Doriti un geam de protectie iPhone. Puteti alege intre geamul de protectie completa alb sau acoperire completa negru, sau geam de protectie Amorus negru sau alb. Toate acestea asigura protectie ecranului fata de zgarieturi sau lovituri puternice.

Sunt niste geamuri usor de aplicat, care nu lasa urme mari la inlaturare. Transparenta este ridicata si duritatea este 9H.

Diferenta pe care o puteti observa din denumiri este culoarea pe care aceste geamuri o ofera, culoarea alba, respectiv culoarea negru. Ambele culori ofera transparenta, doar posesorul unui iPhone alege culoarea preferata, albul este ales mai mult de femei, pentru ca acestea au grija mai mare sa nu se murdareasca, il pastreaza mai bine decat barbatii, care prefera culoarea negru.

Geamul de protectie Amorus este foarte subtire de 0,3 mm, este o sticla securizata, deosebit de rezistenta, cu un pret mai mare, si aici aveti de ales intre culori alb si negru. Dar gradul de rezistenta oferit desigur ca nu depinde de culoare.

Culoarea este alegerea proprie personalitatii oricaruia dintre cumparatori, aceste doua culori insa sunt in topul preferintelor, de aceea producatorii vor oferi in primul rand geamuri de protectie pe negru sau pe alb.

La geamul de protectie acoperire completa alb sau negru, termenul de acoperire completa garanteaza in plus ca geamul acopera intreg display-ul fara niciun dubiu, asigurand garantia ca nici macar un mic coltisor al ecranului nu este afectat in cazul unui accident sau in orice situatie in care iPhone-ul este scapat, sau daca apa curge pe telefon.

Aceste geamuri se aplica foarte usor, desi au calitati in plus, si anume acoperirea completa, la care cel care aplica geamul trebuie sa fie foarte atent, totusi tocmai caracteristica acestui geam il face pe aplicator sa nu aiba probleme si rezultatul final sa fie cel de siguranta maxima, si anume acoperirea completa, pe care o poarta chiar denumirea geamului de protectie.

Amorus este o denumire care garanteaza geamuri de protectie extrem de rezistente, deci daca veti gasi acest nume la geamul de protectie trebuie sa stiti ca ati achizitionat unul dintre cele mai bune geamuri pentru iPhone-ul dumneavoastra.

In concluzie, piesele de rezistenta pentru protejarea unui iPhone sunt geamurile de protectie pe care trebuie sa le achizitionati urgent, o data cu cumpararea iPhone-ului dumneavoastra, culorile nu conteaza foarte mult, ci tin de personalitatea fiecaruia, ci foarte importante sunt acoperirea completa a ecranului si Amorus care garanteaza efectul de siguranta maxima, in orice situatie neplacuta, avand aceste tipuri de geamuri aplicate la iPhone va insemna imposibilitatea deteriorarii sale in caz de soc, accidente neplacuta, sau orice alta situatie inevitabila pe care aproape oricare dintre noi o pot intampina cand utilizeaza orice smartphone, si mai ales iPhone-urile atat de pretioase, care trebuie protejate foarte bine.

0 Shares
You May Also Like