Categorii de calculatoare existente pe piata in acest moment

Categorii de calculatoare existente pe piata in acest moment

0 Shares
0
0
0

In situatia in care ai de gand sa iti cumperi un calculator pe care sa il folosesti acasa, fie in interes personal fie in interes profesional, in anul 2018 poti sa gasesti diferite tipuri de echipamente, iar in continuarea acestui articol vei putea sa vezi care sunt principalele categorii de calculatoare existente pe piata in acest moment.

Asa cum era de asteptat, prima categorie de calculatoare existente pe piata cuprinde modelele de calculatoare noi, asa ca vei putea sa iti indrepti atentia spre un echipament nou dintr-un magazin de calculatoare si echipamente IT.

In functie de buget, vei putea sa iti alegi un calculator nou pentru gaming sau un calculator nou foarte performant, de cea mai noua generatie, sau vei putea sa iti indrepti atentia spre un calculator nou de o generatie putin mai veche.

Apoi, in cazul in care nu iti doresti un calculator nou si scump, poti sa iti indrepti atentia spre echipamentele refurbished, si cu siguranta in aceasta categorie de echipamente vei gasi ceea ce iti doresti.

Din categoria calculatoarelor refurbished fac parte acele echipamente care au preturi super atractive si performante bune si chiar foarte bune, asa ca este firesc ca atunci cand iti doresti un calculator bun si ieftin, sa iti indrepti atentia spre un echipament refurbished.

In conditiile in care nu te incanta ideea de a avea un echipament refurbished, atunci iti poti indrepta cu incredere atentia spre un calculator second hand, iar aici posibilitatile sunt mult mai multe.

Vei putea sa gasesti calculatoare second hand i7 la preturi foarte atractive, calculatoare care sa faca fata tuturor cerintelor tale, insa vei putea sa gasesti si calculatoare second hand i5, care sa poata fi si ele folosite cu succes in foarte multe scopuri.

In schimb, in conditiile in care ai nevoie de un calculator second hand care sa nu fie foarte performant, si pe care sa il folosesti strict in cele mai simple scopuri, atunci iti poti indrepta cu incredere atentia spre echipamente second hand i3.

Pana la urma, chiar daca discutam despre calculatoare second hand, acestea nu mai sunt ca in trecut cand se defectau imediat dupa ce le cumparai. Acum, poti sa iti cumperi un calculator second hand foarte performant, care vine insotit de certificat de garantie, si care functioneaza la fel de bine precum un calculator nou.

Ei bine, in conditiile in care iti doresti un calculator mai special daca il putem numi asa, iti poti indrepta atentia spre un calculator all in one. Un astfel de echipament este de faptu un calculator care are unitaea centrala si monitorul incorporate intr-o singura carcasa. In cazul in care iti vei cumpara un astfel de echipament, vei mai avea nevoie doar de un mouse si de o tastatura pentru a putea folosi echipamentul.

Asadar, acestea sunt categoriile de calculatoare existente pe piata in anul 2018, asa ca atunci cand vrei sa iti cumperi un echipament pentru acasa, fie iti alegi un calculator nou, refurbished sau second hand, fie iti alegi un calculator all in one.

0 Shares
You May Also Like