Cat de bun este Samsung Galaxy S7 Edge?

0 Shares
0
0
0

Samsung Galaxy S7 Edge este unul dintre cele mai bune smartphone-uri Android testate in anul 2016. Este adevarat ca se deosebeste destul de greu de S6 Edge Plus, insa prezinta o serie larga de imbunatatiri, iar cea mai importanta dintre ele poate fi considerata rezistenta la lichide.

Puterea sa de procesare, camera foto si cea mai buna autonomie recomanda noul model de la Samsung. De asemenea trebuie sa va spunem ca pretul este pe masura functiilor si ca acest telefon poate fi considerat cel mai bun smartphone Android existent pe piata. Telefonul vine intr-o cutiuta care contine: bateria, cablu de date,  incarcator telefon si smartphone-ul.

[adsenseyu1]

Telefonul prezinta interes din momentul in care este scos din cutie. Varianta Gold Platinum este stralucitoare si arata exact ca un produs fashion extrem de luxos. Este drept ca partea aurie este pretentioasa si se murdareste foarte usor datorita urmelor de degete, insa aceasta varianta este extrem de potrivita in special celor care fac parte din zona multimedia, digitala sau fashion.

De asemenea, pe piata exista si varianta Silver, dar si cea Alba. Unii utilizatori aleg varianta neagra a telefonului deoarece este mult mai clasica si mult mai putin stralucitoare.

Dupa cele spuse, modul de realizare al telefonului este foarte bun. Marginile sale au fost ajustate astfel incat sa nu prezinte un obstacol “ascutit”, iar telefonul sta foarte bine in mana. Este foarte comod de tinut si poate fi utilizat cu o singura mana fara probleme.

Chiar daca prezinta aceeasi dimensiune a ecranului ca si alte prototipuri, acesta este mai compact, dar si mai usor de utilizat decat iPhone 6 Plus. De fapt, pentru foarte multi utilizatori anul 2016 a reprezentat anul in care au dorit sa isi schimbe iPhone-ul cu un smartphone Samsung .

[adsenseyu1]

Din punct de vedere tehnic, terminalul este foarte bun. Foarte multe aspecte s-au imbunatatit considerabil. Daca il comparam cu Samsung Galaxy S6 Edge+ de anul trecut, putem constata cu usurinta ca Samsung Galaxy S7 Edge este superior.

Pe de alta parte, trebuie sa stiti ca acest ptototip nu este cel mai puternic smart device (cel putin de pe piata europeana). In anii ce vor urma, Samsung va realiza doua versiuni: una prevazuta cu Qualcomm Snapdragon 820 pentru SUA si una prevazuta cu Exynos pentru piata din Europa. Scorurile celor doua procesoare sunt apropiate, insa Snapdragon 820 este mult mai bun.

In ceea ce priveste autonomia, trebuie sa va spunem ca aceasta s-a schimbat in bine. Bateria prototipului S7 poate dura mult mai mult comparativ cu modelele anterioare. De asemenea rezistenta la apa este cel mai bun lucru deoarece nu va mai puteti feri de ploaie, de apa de la piscina sau de apa de mare.

Asadar, daca nu se poate infiltra apa, asta inseamna ca nici praful nu se poate infiltra. Acest lucru constituie un avantaj pentru utilizator.

Totusi, aveti mare grija la reclamele care prezinta ca puteti face filmari sub apa deoarece garantia telefonului acopera doar scufundarile pana la 1.5m timp de maxim 30 minute. Totusi feriti-va telefonul de apa sarata si de piscine de 3 metri. De asemenea, nu este indicat ca telefonul sa stea sub apa timp de o ora.

0 Shares
You May Also Like