Optimizare SEO pentru bloguri

Optimizare SEO pentru bloguri

0 Shares
0
0
0

Si blogurile au nevoie de optimizare SEO si de aceea noi va oferim cateva sfaturi utile. Puteti sa incercati un script pentru bloguri cum este WordPress ori Joomla sau Drupal si puteti sa alegeti o tema care sa se incarce usor.

Instalati si un modul cu ajutorul caruia sa obtineti adresele de e-mail pe care le au cititorii si prin care cititorii sa fie anuntati ca a fost publicat continut nou. Pentru a avea un blog rapid va trebui sa activati compresia Gzip si sa instalati o solitie pentru cache si va recomandam sa instalati si teme care sa fie cu alocare dinamica si responsive.

Instalati un sitemap si creati un cont de Google Search Console si de Google Analytics. Dupa ce ati fianlizat blogul si ati facut toate adresele SEO friendly, aveti nevoie sa il inscrieti in Google. Primul lucru pe care va trebui sa il faceti este sa va verificati tot blogul si apoi veti avea optiunea Preluare prin care blogul se va indexa pe Google.

Tot de aici veti avea si posibilitatea de a include un sitemal in format xml pentru cazul in care aveti un blog cu multe pagini. In mod optional va trebui sa verificati si care este traficul pe blog.

Aveti nevoie de cititori si o sursa foarte importanta si usoara de promovare este reprezentata de retele de socializare.

Va fi necesar sa distribuiti postarile pe retelele de socializare si traficul de acolo poate sa fie foarte bun pentru voi si in plus motoarele de cautare sunt atente acum la tot ce se petrece si pe social media. Pentru acest lucru este nevoie de pluginuri pentru Facebook si Twitter.

Puteti obtine destul de usor linkuri in moduri cat mai naturale. Va fi necesar sa va creeati relatii cu ceilalti bloggeri de pe nisa si sa va sprijiniti reciproc cu linkuri.

Nu este incurajat schimbul de linjuri excesiv pentru ca nu veti avea beneficii in timp de pe urma acestei practici, dar in unele articole de pe aceeasi tema puteti solicita si linkuri spre articolele de pe propriul blog. Faceti si voi la fel pentru ca un site web este construit din linkuri.

Nu cumparati linkuri niciodata, nu va inscrieti pe site-uri care nu au legatura cu nisa si incercati cat mai mult sa nu faceti spam.

Puteti contacta juranlisti si publicitate pe nisa si puteti sa contribuiti cu articole in cazul in care sunteti experti pe un anumit domeniu si in acest fel aveti sanse sa primiti si linkuri de calitate de la acele publicatii in cazul in care sunteti smart si asta va este de foolos.

Scrieti pe formuri si comentati blogurile din domeniu. Acest lucru nu inseamna spam ci sa oferiti expertiza pentru a ajuta alti oameni. Acest lucru va ajuta in cazul in care la semnatura ori laprofil veti adauga adresa blogului si va ajuta chiar si atunci cand linkul respectiv este nofollow.

Ramaneti cat mai informati pentru a fi cei mai buni din nisa. Adaugati cat mai des continut pe blog cu informatii cat mai actuale si dati oamenilor motive sa revina.

0 Shares
You May Also Like