Cele 9 personalitati care schimba lumea

Cele 9 personalitati care schimba lumea

0 Shares
0
0
0

Totul se schimba atat de repede si fiecare dintre aceste personalitati joaca un rol esential in schimbarea constiintei umane. Noua tipuri distincte de personalitate fac umanitatea foarte speciala, nu numai prin interactiunile dintre ele, ci si prin ele insele. Sincronicitatea le impleteste pe toate, impreuna, intr-un frumos sistem care face ca totul sa functioneze.

Nici o fiinta umana nu a fost si nu va fi reprezentata sau caracterizata vreodata doar de unul dintre aceste tipuri de personalitate ci, mai degraba, de un amestec de mai multe tipuri.

Si, in timp ce mentalitatea occidentala pune accentul pe momentele fericite, considerandu-le ideale, nu este constienta de faptul ca fiecare piesa a puzzle-ului, fiecare cu defectele sale, este parte integranta a evolutiei spirituale a omenirii. Totul se schimba atat de repede, iar fiecare dintre aceste segmente joaca un rol esential in constiinta umana.

9 tipuri de personalitate – va regasiti?

1) INITIATORUL

Indiferent de initiativa, acesti oameni sunt creatorii, implinitorii lumii noastre. Avand in vedere ca orice manifestare incepe din dorinta de nou, persoanele din aceasta categorie simbolizeaza principiul de incepere sau de initiere prin puritatea scopului. Energia reprezinta motorul fiecarei actiuni si face ca din fiecare drum sa izvorasca noi directii.

Fara ei, am intampina o multime de probleme in realizarea lucrurilor deoarece, atunci cand nimeni altcineva nu vrea sa le faca, ei preiau initiativa si fac totul cu mult curaj, originalitate si hotarare.
Dorinta si determinarea lor ii transforma in niste manifestanti magnifici si au nevoie de sprijin pentru a mentine lucrurile pe un fagas normal. Ei nu tolereaza lenea la oamenii din cercurile lor si nu le place sa ceara ajutorul celorlalti.

Initiatorul este acel cineva de care noi toti depindem atunci cand vine vorba de realizari monumentale, intrucat initiatorii sunt maestrii autosuficientei, inventei, concentrarii si rationalitatii.

Puncte forte:

– Sunt creatorii si forta primordiala a constiintei si a miscarilor marete.
– Ei nu vad un capat, un final al calatoriei sau obiectivelor lor (pensionarea nu exista).
– Cei mai puternici Initiatori sunt aceia care sunt constienti de scopul lor: acela de a servi, mai degraba decat de a conduce (pentru ca initiatorii sunt, de asemenea, niste conducatori excelenti).
– Sunt mereu participanti activi atunci cand vine vorba de a-i calauzi si conduce pe ceilalti.
– Au incredere in propria lor capacitate de a separa binele de rau, indiferent de ceea ce li se spune.
– Sunt, adesea, mai puternici din punct de vedere mental decat multi altii.
– Traiesc si respira ceea ce ei cred ca trebuie sa faca si nimic nu-i va opri din a face acest lucru.
– Sunt, in general, oameni optimisti, care au o mare forta interioara si sunt adesea o sursa de inspiratie pentru ceilalti.
– Sunt indivizi automotivati, care lupta pentru progres si care au o vointa, o putere si o pozitivitate nemarginite.
– Sunt pionieri cu calitati de lider care atrag multi adepti.
– Au o initiativa, un instinct si o intuitie care fac ca totul sa se autoperpetueze.

2) VINDECATORUL

Intrucat Initiatorii cad asesea prada afectiunilor fizice, prin dorinta lor constanta de a excela, vindecatorii sunt necesari pentru a ajuta la restabilirea echilibrului sanatatii fizice. Vindecatorul este dominat de o energie feminina, dar multi barbati manifesta energii vindecatoare extrem de puternice.

Ei simbolizeaza principiul existentei impreuna cu celalalt: pozitiv/negativ, barbat/femeie, zi/noapte, negru/alb, yin/yang. Ei unesc mintile asemanatoare si idealurile asemanatoare. Mai presus de toate, viata trebuie sa aiba sens pentru Tamaduitori.

Simtul lor intuitiv este foarte puternic; de fapt, se numara printre cele mai puternice, dintre toate tipurile de personalitate.

Ei reflecta o putere tacita, linistita in cursul natural al judecatii, dar si nevoia de planificare si de comunicare pentru a face ceea ce este cel mai bine pentru sufletele noastre.

Forta si puterea unui Vindecator sunt flexibile, reziliente si de durata si sunt unele dintre cele mai mari puteri care se ascund in spatele tronului. Unele dintre cele mai mari personalitati (fie barbati, fie femei) care au existat vreodată pe Pamant (in special Initiatori) au avut, ca partener sau confident, un vindecator.

Vindecatorii sunt exprem de eficienti in a aduce pacea, armonia si echilibrul, indiferent de tipul experientei, si o fac cu toleranta, rabdare, cooperare si sensibilitate – in special la nevoile altora. Au tendinta de a suferi in tacere, in cazul in care nu reusesc sa-i faca pe cei apropiati lor sa inteleaga natura problemei cu care se confrunta.

Puncte forte:

– Sunt buni mediatori, care exemplifica niveluri foarte ridicate de compasiune si empatie.
– Dintre toate tipurile de personalitate, vindecatorii au cea mai mare pricepere intuitiva.
– Sunt vesnic optimisti ca lumea va fi mai buna si ca toti vom trai in pace si armonie.
– Coopereaza bine cu alte persoane, cu scopul de a mentine armonia in propriile lor vieti.
– Evita conflictele si confruntarea; in schimb, ei incearca sa priveasca situatia in ansamblu, sa o inteleaga mai bine, sa fie creativi si sa apeleze la strategii.
– Tind sa fie altruisti si sa se concentreze pe binele cel mai mare.
– Una dintre preocuparile lor este ca fiecare sa aiba posibilitatea de a-si dezvolta intregul potential.
– Vor sa fie acceptati pentru cine sunt si se straduiesc sa-si desfasoare activitatea acolo unde au sansa de a arata si exprima adevarata lor natura.
– Militeaza pentru dezvoltarea personala atat a lor, cat si a semenilor lor.
– Sunt niste protectori exceptionali si se vor asigura intotdeauna ca pruncii sunt crescuti intr-un mediu cald si iubitor, chiar si in detrimentul propriului lor confort.

3) CATALIZATORUL

Catalizatorii lumii au darul unic de a schimba oameni si circumstante, in orice moment, conform principiilor lor. Acestia sunt inzestrati cu darul creativitatii si sunt credinciosi ideilor lor.

Ei sunt meditatorii planetei, care permit altora sa le acceseze energia. Este o stare vibrationala foarte stabila de-a lungul constiintei umane, stare care nu este neaparat specifica unui meditator stereotip cu ochii inchisi si aflat in pozitie de lotus.

Meditatori pot fi cei care ating aceeasi energie in timp ce danseaza, picteaza, fauresc manual produse decorative sau folosind orice virtuozitate care le permite sa atinga vibratia. Atunci cand Initiatorii si Vindecatorii devin frustrati, acestia apeleaza la Catalizatori, pentru asistenta la un nivel cuantic.

Poate ca nici unul dintre ei – Initiatori si Vindecatori – nu intelege ce fac Catalizatorii pentru ceilalti, dar oricine se lasa in grija Catalizatorilor devine mult mai pasnic datorita acestora. Atunci cand Initiatorii si Vindecatorii isi unesc fortele, ei au adesea nevoie de sinteza Catalizatorului, pentru a transforma toata acea energie in actiune eficienta.

Cei care prezinta energie catalizatoare sunt plini de viata, de tinerete si entuzisamati de faptul ca talentul lor a devenit cunoscut si raspandit prin toate mijloacele de comunicare.

Ei sunt maestri in a armoniza energiile cu emotiile lor. Energia lor nu are efect asupra structurii, asupra planurilor sau asupra rutinei, iar asta din cauza capacitatii lor de a iesi din sfera gandirii liniare.
Catalizatorii sunt capabili de o iubire foarte profunda, de o intuitie la fel de profunda, ba chiar si de daruri psihice si emotii profunde, iar acest lucru trebuie sa fie admirat si iubit de ceilalti.

Puncte forte:

– Transforma oamenii puternici in adevarati maestri.
– Pot ajuta pe oricine gaseasca pacea, claritatea si iubirea interioara.
– Sunt inzestrati cu darul de a face fata suisurilor si coborasurilor vietii si nu vor fi descurajati pentru mult timp de nici un obstacol.
– Multi dintre ei sunt muzicieni, scriitori, dansatori sau oratori cu adevarat talentati.
– Un orizont al gandirii larg, sinteza si triada.
– Entuziasm, tinerete, pofta de viata.
– Sunt maestri in arta comunicarii, avand o maniera de exprimare curgatoare, cursiva si limpede.
– Simt nevoia de a inspira si infrumuseta lumea cu abilitatile lor naturale de a crea ceva frumos din orice.
– Mai degraba incurajeaza decat sa descurajeze si mai degraba gasesc solutii decat sa gaseasca probleme.

4) PROTECTORUL

Inaintea tehnologiei de orice fel, a existat Gaia. Majoritatea oamenilor moderni au pierdut aceasta conexiune. Multi “protectori” nu sunt constienti de faptul ca sunt lucratori ai luminii (Lucratorii luminii) sunt, prin definitie, sensibili; sunt receptivi la energiile din fiecare incapere in care intra; ei se simt obligati sa-i ajute pe ceilalti si manifesta un profund interes fata de lume.

Sunt in rezonanta cu starile si sentimentele celorlalti insa stiu ca sunt conectati la constiinta Gaia. Adora sa imbratiseze copacii; sunt ecologisti, gradinari, iubitori de animale dar si iubitori de natura. Unii dintre ei ignora alimentatia corespunzatoare, care constituie o sursa de energie, sacrificand nevoia de alimentatie in numele adevarului lor si al dragostei fata de Gaia.

Protectorii iubesc Pamantul si pe Mama Natura pentru tot ceea ce este si pentru tot ceea ce ofera ea, iar aceasta pasiune nu ii paraseste pentru tot restul vietii. Ei se nasc cu aceasta pasiune, fiindu-le, parca, insuflata o dragoste profunda pentru tot ceea ce reprezinta Gaia.

Sunt demni de incredere, rabdatori, conventionali si traditionalisti, cautand, in acelasi timp, siguranta si considerand “acasa” drept refugiul lor. Protectorii sunt extrem de loiali cauzei lor, harnici si responsabili, cu valori si principii morale ridicate.

Vibratia lor necesita armonie disciplinata, fiabilitate si responsabilitate in viata lor. Pe langa faptul ca sunt demni de incredere, protectorii sunt indivizi seriosi, dominati de nevoia de a fi practici in tot ceea ce fac. Ei au opinii si convingeri puternice despre ceea ce este corect si necesar, chiar daca perspectiva lor intra in conflict cu masele.
Puncte forte:

– Protectorii muncesc in mod constant si pot fi foarte persistenti.
– Ei gasesc o imensa satisfactie in realizarile obtinute din munca fizica, mai ales din munca pamantului, si prefera rezultatele obtinute in detrimentul recompenselor financiare sau recunoasterii publice.
– Protectorul crede in efort si control si este, cu siguranta, orientat spre obiective; insa obiectivele sunt simple, practice si rezonabile.
– Nu-i place sa faca valuri, insa pretuieste convingerile morale si nu va da inapoi atunci cand este convins ca face “ceea ce trebuie, ceea ce este corect”.
– Un angajament pe termen lung reprezinta, cel mai probabil, o prioritate, intrucat protectorii sunt credinciosi, loiali si de incredere.
– Acorda o atentie sporita carierei lor si sunt extrem de ambitiosi in aceasta privinta.
– Protectorii iau fiecare decizie dupa ce au trecut-o printr-o analiza atenta, formata din trei etape: gandire, analizare si meditatie / reflectare.
– Protectorul construieste o fundatie solida pentru sine si pentru ceilalti, asigurandu-se ca totul este in siguranta.

5) INOVATORUL

Inovatorii, acele persoane care, prin ideile lor, se detaseaza de multime, au cel mai mare numar de suflete vechi dintre toate tipurile de personalitate. Ei ii ancoreaza pe toti ceilalti si sunt extrem de independenti in minte si suflet.

Sunt multitalentati si cu multe interese. Sunt atragatori, independenti, au o gandire libera, fac totul intr-un ritm rapid si nu au responsabilitati sau angajamente. Sunt, adesea, fiinte foarte sexuale. Simt indignare si neplacere fata de orice restrictie sau responsabilitate, dar sunt caracterizati prin instabilitate si imprevizibilitate.

Inovatorii ne atrag atentia asupra minunii vietii si ne indeamna sa apreciem perceptia haosului din jurul nostru. Asadar, de ce se numesc ei inovatori? Pentru ca umbla si raspandesc actiuni de compasiune, ancorandu-i pe toti ceilalti.

Isi traiesc viata fara a construi un site web, fara a scrie o carte, fara a vorbi pe scena ci, mai degraba isi traiesc viata dupa principiul “practica ceea ce predici”. Cu alte cuvinte, inovatorii fac intotdeauna ceea ce spun ca vor face, iar vorbele lor nu raman numai la rangul de promisiuni goale.

Pentru ei, acest principiu este mai presus decat orice altceva. Inainte de a face orice altceva, ei isi respecta intocmai vorbele spuse, prin fapte concludente. Modul in care ii trateaza pe ceilalti reprezinta puterea lor in schimbarea planetei. Nu accepta compromisuri atunci cand vine vorba despre libertatea de gandire si de actiune.

Puncte forte

– Inovatorii practica principiul multiplicitatii, evolutiei si pasiunii si simbolizeaza nevoia de schimbare, varietate si de dezvoltare constanta.
– Transmit si raspandesc informatiile ca nimeni altii.
– Sunt foarte pragmatici si oportunisti, dar pot fi si extrem de convingatori.
– Sunt intelectuali, versatili, studiaza fiecare situatie in mod sistematic si sunt dotati cu o imaginatie vie.
– Sunt dotati cu o flexibilitate extraordinara, lucru care le permite sa opreasca o anumita actiune si sa se indrepte intr-o directie cu totul diferita.
– Nu pastreaza nimic din ce ar putea crea monotonie in viata lor. Detesta rutina, iar o ocupatie plictisitoare si monotona este “moarte” pentru ei.
– Au fost inzestrati cu abilitatea de a se adapta si de a se schimba in mod liber, intrucat sunt spirite libere care au simtul aventurii si pentru care viata reprezinta mereu o curiozitate.
– Sunt persoane foarte curioase care considera ca experienta personala reprezinta cel mai bun profesor in viata.
– Sunt persoane profund inteligente, cu o gandire filosofica; au, de asemenea, o inclinatie spre lucrurile spirituale.

6) PROTECTORUL de tip doi

Protectorul este persoana care se dedica ingrijirii si dezvoltarii celorlalti. Astfel de persoane sunt intruchiparea armoniei, echilibrului, sinceritatii, iubirii si adevarului. Ele sunt considerate cele mai “armonioase” dintre reprezentantii celor noua tipuri de personalitate. Cel mai puternic implus al lor este intotdeauna crearea unui mediu in care domnesc pacea si armonia.

Ei ne “lumineaza” calea in domeniile in care avem nevoie de echilibru mental si spiritual. Ei ne indeamna sa dozam compasiunea in mod corespunzator si, indiferent de situatie, sa alegem iertarea in mod constient. Protectorii sunt “mamele” lumii.

Militeaza pentru sacrificiu si pentru a-i ingriji, vindeca, proteja si invata pe ceilalti. Nici o familie sau comunitate nu poate functiona fara puterea Protectorului, putere care ne mentine uniti si in siguranta. Protectorii sunt liantul care tine uniti membrii unei familii sau comunitati. Sunt plini de compasiune si au un simt al justitiei extrem de bine dezvoltat.

De fapt, atat de dezvoltat, incat atunci cand percep nedreptatea, ei isi vor sacrifica tot timpul si efortul pentru a indrepta lucrurile si a le aduce pe fagasul normal. Sunt luptatorii cinstiti pentru pace si pentru o integrare armonioasa.

Din nefericire, ei cad adesea prada formelor de gelozie si egoism, nedorind sa accepte ideile sau opiniile nimanui, astfel ca tind sa se focusese mai mult asupra detaliilor minore si asupra puritatii si corectitudinii lor, ignorand analizarea in ansamblu a respectivei situatii. In ciuda acestui fapt, Protectorul este individul cel mai armonios si stabil dintre cele noua tipuri de personalitate.

Puncte forte:

– Protectorii simbolizeaza responsabilitatea si serviciile pe care le ating prin iubire, grija si protectie.
– Dorinta interioara innascuta de a aduce armonia, pacea, dreptatea si adevarul in fiecare experienta a vietii lor.
– Cea mai mare bucurie a lor deriva din grija pe care le-o poarta semenilor lor; protectorii se simt cei mai utili atunci cand indreapta lucrurile.
– Vor lupta pentru idealurile si principiile lor, in numele profundei preocupari pentru ceilalti.
– Convingeri si opinii puternice cu privire la faptul ca tot ceea ce simt este adevarul.
– In ceea ce priveste relatiile, sunt iubitori, sunt un adevarat sprijin, o adevarata mangaiere, sunt intelegatori, serviabili; sunt niste parteneri sinceri, echilibrati si stabili.
– Sunt gazde extraordinare, intrucat ii primesc pe toti cu bratele deschise si stiu cum sa aduca un sentiment de frumusete, echilibru si iubire in cadrul tuturor evenimentelor familiale si reuniunilor sociale.
– Expresia sublima a divinitatii interioare poate fi atinsa prin invatare si indrumare, iar protectorii sunt cei mai fericiti cand vad cum rezultatele pozitive ale influentei lor infloresc, se reflecta in dezvoltarea altor persoane.

7) EXPLORATORUL

Exploratorii rezoneaza cu vibratiile si energiile “Constiintei colective”, credinta si spiritualitatea. Ei trateaza aspecte ezoterice si stiintifice ale realitatii. Sunt focusati pe activarea imaginatiei si pe manifestarea rezultatelor din viata noastra prin folosirea gandirii constiente si a gradului de constientizare.

Au fost inzestrati cu ceea ce poate fi definit doar ca o vibratie magica, la baza careia sta intelegerea legilor fundamentale ale universului. Ei sunt secretosi, misteriosi, distanti, intuitivi si introspectivi. Tind sa aiba inclinatii psihice puternice si sunt vindecatori naturali, cu un nucleu de forta interioara.

Sunt vizionari, ganditori si cautatori ai Adevarului, incercand intotdeauna sa inteleaga adevarurile subiacente bine ascunse. Cei care sunt numiti teoreticieni ai conspiratiei sunt unii dintre cei mai mari exploratori de pe planeta. Multi sunt interesati de metafizica, insa nu pentru ca sunt credinciosi, ci pentru ca le permite accesul in lumea ambigua si abstracta a intrebarilor la care nu exista răspunsuri clare. Sunt adesea spirituali, dar nu religiosi si niciodata nu se vor opri din a cauta raspunsuri cu privire la cine sunt si de ce sunt aici.

Banii nu inseamna nimic pentru ei si niciodata nu vor face alegeri sau nu vor lua o decizie urmarind rezultatele financiare. Cei mai multi dintre exploratori nu sunt razboinici, ci analisti sau planificatori strategici. Cel mai adesea ii veti gasi in mediul academic sau stiintific.
Puncte forte:

– Sunt unii dintre cei mai mari ganditori si sunt adesea foarte rationali si intuitivi.
– Iubesc frumusetea naturala si infloresc atunci cand isi petrec timpul intr-un cadru natural, departe de civilizatie.
– Au o capacitate remarcabila de a vindeca oamenii la nivel spiritual, emotional si fizic (colaboreaza excelent cu Tamaduitorii).
– Abilitatea de a intui si empatiza cu emotiile si nevoile celorlalti.
– Exploratorul este un investigator si inventator a carui energie straluceste in singuratate.
– Sunt extrem de exigenti atat cu ei insisi, cat si cu ceilalti, din cauza standardelor lor extrem de ridicate.
– Iubesc tot ceea ce reprezinta frumusetea naturala, precum florile, plantele, oceanele, marile si lacurile.
– Nu sunt niciodata satisfacuti pana cand nu fac o punte intre cunoscut si necunoscut, iar acest lucru conduce la o mare de cercetare, analiza si investigare.
– Cunoasterea si intelepciunea sunt obiectivele lor, iar inteligenta lor spontana si mintea dominata de curiozitate ii determina sa adune cat mai multe surse de informatii simultan, asa cum nimeni nu o poate face. Sunt maestri neintrecuti in ceea ce priveste aprovizionarea cu informatii si cunostinte.

8) EGALIZATORUL

Este, probabil, cea mai neinteleasa dintre toate tipurile de personalitate. Atunci cand egalizatorul Karmic isi face simta prezenta, poti fi sigur ca vei culege ceea ce ai semanat. Acestia sunt practici, realisti si inteligenti.

Manifesta vibratii de autoritate si putere personala, incredere in sine, capacitate executiva, forta interioara, profesionalism, management, libertate materiala, succes, o buna judecata, bani. Ei stiu diferenta dintre himere si realizarile spirituale autentice.

Se simt mai confortabil pe taramul materialului, al faptelor concrete si, de indata ce isi vor dezvolta conexiunea spirituala si intuitia naturala, vor fi niste indivizi cu adevarat exceptionali. Pe plan material, egalizatorii sunt concentrati asupra rezultatelor, rezultate care vin de multe ori sub forma banilor, insa nu traiesc pentru bani.

Nu sunt lacomi si vad banii doar ca pe un instrument, nu ca pe un rezultat final. Unele dintre trasaturile cel mai usor de recunoscut ale egalizatorilor sunt unitatea, ambitia, autoritatea, eficienta, organizarea, arta conducerii, disciplina si controlul.

Sunt orientati spre atingerea scopurilor, concentrati, au o judecata buna, pot discrimina si sunt practici si realisti. Au multe in comun cu Initiatorii si au puternice abiliati de conducere; nu se dau niciodata in laturi de la o confruntare. Sunt priceputi in afaceri si in rolurile de autoritate.

Lectiile pe care le putem invata de la egalizatori sunt multe si variate, dar in general au legatura cu abilitatea de a depasi imprejuratile potrivnice si de a invata despre compasiunea pentru semeni, abilitate pe care au dezvoltat-o dupa ce au trecut prin experiente cumplite de viata, reusind sa supravietuiasca acestor experiente.

Puncte forte:

– Sunt, in general, fericiti si siguri pe ei.
– Stiu ce vor de la viata si stiu cum sa isi atinga obiectivele.
– Sunt determinati si au o vointa de fier.
– Niciodata nu isi vor trada convingerile si principiile sau increderea cuiva.
– Scopul lor este, cel mai adesea, acela de a invata sa manipuleze banii si puterea – fara insa a deveni corupti in acest proces.
– Au calitati naurale de lider si au fost inzestrati cu o extraordinara viziune pe termen lung; pot acumula foarte multa putere, prestigiu si bogatie in timpul vietii.
– Au un urias potential de a imbunatati vietile a mii, poate a milioane de oameni, in moduri practice, luru care face parte din abilitatile lor de Egalizatori.
– Sunt independenti, de sine statatori si nu se simt in largul lor cand sunt la mila altcuiva.
– Sprijina orice lucru care aduce lumii frumusete, dreptate, sens si profit.
– Emana intotdeauna un aer victorios si proiecteaza imaginile unor indivizi increzatori in fortele proprii, care se simt bine in pielea lor, care se simt confortabili atat cu ei insisi cat si cu mediul lor.

9) FINALIZATORUL

Este asociat cu iubirea universala, eternitatea, credinta, dar si cu inaltimea frecventelor vibrationale. Finalizatorii au intelepciune si responsabilitate, iar scopul lor suprem este acela de a fi in slujba omenirii. Trateaza orice situatie cu putere intelectuala si inventivitate.

Ei ne fac sa ne recunoastem propriile noastre insusiri interioare si sa extindem aceste abilitati in lume, pentru a face o diferenta pozitiva si puternica. Scopul acestei vibratii este acela de a servi lumea si de a o face un loc mai bun in care sa ne desfasuram existenta. Ei lucreaza fara motiv. Scopul lor este binele suprem al tuturor.

Emana o energie protectoare iar in sufletul lor domnesc puterea si iubirea. Sunt constienti ca au o misiune bine definita, o misiune in numele principiului Iubirii si Compasiunii Universale. In mod intuitiv, Finalizatorii inteleg conexiunile dintre toți oamenii.

Ei nu vad nici o diferenta reala intre vecinul lor de alaturi si persoana care traieste intr-o alta parte a lumii, intr-un mediu foarte diferit si care este adepta unei culturi diferite. Dintre reprezentantii celor noua tipuri de personalitate, finalizatorii sunt cel mai putin critici, cei mai toleranti si mai constienti.

Atunci cand circumstantele o cer, pot fi o forta puternica; pot fi suficient de puternici incat sa preia controlul si sa ii faca si pe ceilalti sa actioneze conform vointei lor. Cu toate acestea, ei nu sunt lideri in maniera in care sunt Initiatorii si Egalizatorii.

Calitatile lor de lider sunt inspirate din taramurile superioare ale filosofiei si dreptatii. Cand si-au atins scopul in ceea ce te priveste, iti vor schimba mentalitatea si vei vedea perspectiva lor, punctul lor de vedere.

Puncte forte:

– Compasiune, altruism si generozitate.
– Intelepciune, intuitie si standarde inalte; idealisti.
– Filantropi si binevoitori.
– Empatizeaza cu cei devaforizati si slab dezvoltati.
– Impartasesc aspiratiile si idealismul sufletelor avansate.
– Finalizatorul este visatorul care se simte ca acasa in lumea artelor, a medicinei, religiei, teatrului, filozofiei si metafizicii.
– Este vindecator si educator, actionand intotdeauna in beneficiul semenilor sai.
– Cauta solutii din lumea inspiratiei, intuitiei si creativitatii.
– Finalizatorii au grija de oricine altcineva, insa trebuie sa vorbeasca si sa se exprime atunci cand au ei insisi nevoie de ajutor, iubire si sprijin.

Fiecare dintre tipurile de personalitate prezentate mai sus se impletesc atat de frumos, se integreaza magistral si se sincronizeaza perfect in milioane de oameni din intreaga lume. Fiecare joaca un rol esential in ceea ce priveste modul in care integram valurile viitoare de energie in constiinta umana si universala.

Toate sunt frumoase, sunt exact aaa cum ar trebui sa fie, asa incat oricare dintre acestea rezoneaza cu tine, vei sti ca toate exista in tine.

0 Shares
You May Also Like