HTC One M8 – probleme comune si solutii de depanare

0 Shares
0
0
0

HTC One M8 este printre primele 10 smartphone-uri la nivel global, din punct de vedere al vanzarilor si in primul rand in Statele Unite. Cauti un service de reparatii telefoane in Bucuresti ? Intra pe Service-Gsm.ro.

Dar, ca orice alt smartphone, de exemplu iPhone de la Apple sau vreun flagship din seria Galaxy de la Samsung si HTC One M8 are problemele si bug-urile lui. In acest articol, vom mentiona problemele comune dar majore, care pot aparea la acest model, dar si metode de a le rezolva / depana:

• Erori ale ratei de aspect in timpul vizualizarii de continut video folosind modul “landscape”, fapt ce cauzeaza video-playerul sa se blocheze, blocand si telefonul totodata.
• Probleme de conectivitate, manifestate printr-o conexiune instabila, intermitenta, folosind standardul 4G LTE.
• GPS-ul nu functioneaza cum trebuie, in principal noaptea.
• Probleme de conectivitate cu pachetele de date pe retelele T-Mobile 4G si WI-FI.
• Probleme cu senzorul camerei foto. Camera se blocheaza sau da crash (afiseaza o eroare). Probleme cu modul de vizualizare “portrait” – portret.
• Nu mai exista optiunea “extreme power saving”.
• Afisarea erorii “SIM card error”. Telefonul nu mai recunoaste cardul SIM si pare ca ar fi in modul roaming.
• Probleme cu setarea limbii la tastatura.
• Telefonul se blocheaza mai tot timpul.
• Nu mai functioneaza standardul Bluetooth.
• Aplicatiile de e-mail nu functioneaza.

Iata si cateva dintre solutii:

Problema cu video-player-ul in modul landscape:
1. Incercati sa folositi aplicatia MX Video Player. Acest video player este mult mai bun decat cel incorporat, nu va da crash atat de des sau deloc si modul landscape va functiona cum trebuie.

2. Daca problema nu se va rezolva de la sine nici dupa folosirea acestui player, puteti executa un factory reset. Daca nu stiti cum se face resetarea telefonului, consultati manualul de la producator sau dati o cautare pe Google si veti afla in cel mai scurt timp.

Problema cu pachetele de date si conectivitatea, problemele cu reteaua WI-FI:

1. Problema cu conectivitatea datelor in retelele T-Mobile, pare mai degraba o problema a retelei in sine si nu a hardware-ului si/sau software-ului de pe smartphone-ul tau.

2. Standardul WI-FI functioneaza foarte bine cu majoritatea handset-urilor, chiar si cu cele mai ieftine modele de pe piata. Incearca sa verifici parolele introduse. Daca nimic nu functioneaza, incearca sa resetezi telefonul si verifica din nou functionalitatea.

3. Daca nimic din ce ai incercat nu functioneaza, incearca sa duci telefonul la un service autorizat pentru investigatii amanuntite.

Problema cu GPS-ul:

1. Aceasta problema pare a fi de fapt o incompatibilitate intre softul instalat pe smartphone si reteaua wi-fi in sine. Incearca sa resetezi telefonul si verifica daca functioneaza.

2. Daca problema nu s-a rezolvat, trebuie sa trimiti telefonul la un service autorizat.
Toate aceste probleme pot aparea oricand pe orice smartphone si in general, apar din cauza update-urilor de soft efectuate necorespunzator, a aplicatiilor 3rd party instalate, etc. Asigura-te ca ai ultimele update-uri instalate, pentru software-ul de pe telefonul tau si in principal, update-urile majore ale sistemului de operare.
<center.

0 Shares
You May Also Like
Ce este Boswellia?

Ce este Boswellia?

Boswellia, cunoscuta si sub denumirea de incensa indiana, este un extract din plante preluat din arborele Bosrataia serrata.…
Citeste