La ce dispozitive folosim castile wireless?

La ce dispozitive folosim castile wireless?

0 Shares
0
0
0

O pereche de casti wireless poate fi utilizata atunci cand folosim telefonul mobil, insa exista si alte dispozitive si echipamente care ne permit sa folosim aceste casti fara fir, iar in continuarea acestui articol vom discuta pe scurt despre acest aspect.

Conectati castile wireless la un iPod

 • Asigurati-va ca accesoriile fara fir au capacitate Bluetooth.
 • Accesati pictograma “Setari” de pe ecranul de pornire al iPodului. Selectati optiunea “General” odata ce va aflati pe ecranul respectiv.
 • Apoi veti vedea o optiune care spune “Bluetooth”, pe care o puteti glisa pentru a activa Bluetooth pe iPod.
 • Asigurati-va ca dispozitivul dvs. wireless este in modul de descoperire, astfel incat iPod-ul sa il poata recunoaste.
 • Odata ce activati Bluetooth pe iPod, acesta va lista toate dispozitivele care sunt recunoscute. Pur si simplu faceti clic pe dispozitivul dvs. wireless atunci cand il afiseaza iPod-ul si faceti clic pe butonul “Conectare”. Castile dvs. ar trebui acum sa fie asociate si sa functioneze corect.

Asadar, dupa cum se poate vedea, castile wireless pot fi conectate la un iPod, insa in continuare vom vedea cum pot acestea sa fie conectate si la un Playstation 4.

In primul rand trebuie sa inregistrati castile pe PS4 prin setarile Bluetooth. Iata cum:

 • Accesati meniul principal XMB si selectati pictograma “Setari”.
 • De acolo, selectati pictograma “Setari accesorii”, iar in meniu gasiti optiunea “Gestionati dispozitivele Bluetooth”.
 • Daca pe PS4 nu este inregistrat un dispozitiv Bluetooth curent, va exista o optiune care sa precizeze ca “Dispozitivul Bluetooth nu a fost inregistrat. Vrei sa te inregistrezi?” Va trebui sa evidentiati optiunea “Da” si sa faceti clic pe butonul “X” de pe controler. Daca asocierea a avut succes, aparatul va aparea pe ecran.
 • Apoi, veti vedea un ecran care spune “Pentru a inregistra (imperechea), va trebui sa pregatiti dispozitivul Bluetooth. Pentru informatii despre pregatirea dispozitivului, consultati instructiunile furnizate impreuna cu dispozitivul Bluetooth.”
 • Faceti clic pe “Porniti scanarea” pe ecran cu ajutorul butonului “X”, astfel incat PS4 poate incepe scanarea. De asemenea, trebuie sa va asigurati ca castile sunt in modul de perechi, astfel incat PS4 sa recunoasca dispozitivul. Daca imperecherea a avut succes, va va afisa pe ecran si trebuie doar sa apasati butonul “X” pentru a continua.
 • Apoi vi se va cere sa introduceti codul de trecere sau cheia de securitate care a fost furnizata impreuna cu dispozitivul dvs. fara fir. Utilizati tastatura furnizata pe ecran pentru a introduce codul de trecere. Dupa ce totul este introdus corect, un mesaj va spune ca dispozitivul a fost inregistrat.
 • Apoi, reveniti la meniul “Setari accesorii” pentru a accesa meniul “Setari dispozitiv audio”. Selectati optiunea “Input Device” facand clic pe “X” de pe controler. Cand se deschide noul meniu, cautati intrarea corecta a microfonului care corespunde cu aparatul. Odata ce ati gasit-o pe cea potrivita, faceti clic pe butonul “X”.
 • Selectati optiunea “Dispozitiv de iesire” pentru a selecta castile. Dupa ce ati cautat optiunile pe care sistemul le recunoaste, faceti clic pe “X” pe castile fara fir pentru a le selecta. Acum ar trebui sa fiti pregatiti sa utilizati castile wireless si microfonul.

Ei bine, dupa cum se poate vedea, este posibila utilizarea acestor casti si daca detineti un echipament Playstation 4.

0 Shares
You May Also Like