Ce laptop ar fi ideal sa alegi?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand ai nevoie sa iti cumperi un laptop, de fiecare data va trebui sa stai si sa tii cont de mai multe aspecte, care te pot ajuta sa alegi cea mai buna varianta pentru tine.

Tot ceea ce trebuie sa stii mai intai de toate, este suma de bani pe care iti permiti sa o cheltuiesti pentru a-ti cumpara echipamentul. Daca ai o suma foarte mare pe care iti permiti sa o cheltuiesti, atunci iti vei alege un model foarte scump, care mai mult ca sigur este si foarte performant.

Caracteristicile tehnice ale fiecarui echipament sunt foarte importante, si trebuie sa stii faptul ca in functie de acestea va diferi si pretul echipamentului. Cu cat este laptopul mai performant, cu atat este si mai scump.

Dimensiunile echipamentului sunt deasemenea foarte importante. Daca ai de gand sa duci peste tot cu tine laptopul, atunci va trebui sa alegi unul cat mai mic, in timp ce daca folosesti echipamentul pentru a lucra de acasa, sau chiar la birou, atunci trebuie ca acesta sa aiba o diagonala cat mai mare. Deasemenea si tastatura ar fi important sa fie cat mai mare in aceste conditii.

Un alt detaliu extrem de important il reprezinta fara doar si poate motivul pentru care iti doresti sa iti cumperi un astfel de echipament. Daca de exemplu vrei un laptop pentru a naviga pe internet, o ora sau doua seara, sau ai nevoie de el pentru a viziona un film, atunci mai mult ca sigur un model second hand este suficient pentru tine.

In cazul in care insa iti doresti un laptop foarte performant, si vrei sa il foloesti pentru gamming, atunci trebuie sa stii ca va fi nevoie sa iti cauti un model nou, special construit pentru gamming. Avand un astfel de laptop, se va putea folosi in orice scop, atat pentru a naviga pe internet, cat si pentru a viziona filme, dat si pentru a lucra pe el.

Ei bine, iti vei putea alege si un laptop nou, dar pe care sa nu il folosesti pentru gamming, ci sa il folosesti in scopuri normale. Un astfel de echipament cu siguranta nu va fi la fel de scump precum un model pentru gamming.

Cea mai buna solutie insa, fara doar si poate ar fi aceea de a alege un model de laptop refubished, si asta din mai multe motive.

In primul rand trebuie stiut faptul ca un astfel de echipament poate sa fie cel putin la fel de performant, daca nu chiar superior din acest punct de vedere modelelor noi.

 

Aceste echipamente au fost achizitionate in leasing, de catre mai multe companii, iar in momentul expirarii contractului de leasing, ele au fost inapoiate producatorilor, unde au fost supuse unor procese.

In primul rand au fost testate, iar toate piesele care nu functionau la capacitate maxima au fost inlocuite cu altele noi, dupa care au fost din nou testate. In cazul in care laptopul a functionat perfect, a fost repus in circuitul economic, iar clientul poate sa isi cumpere un astfel de dispozitiv.

Deci, se poate spune ca un model refurbished, poate sa fie cea mai buna alegere pentru fiecare, pentru ca un astfel de dispozitiv are un raport calitate pret foarte bun.

0 Shares
You May Also Like