Legendele pietrelor pretioase

Legendele pietrelor pretioase

0 Shares
0
0
0

Nu se poate sa intrati intr-un magazin cristale fara sa stiti cele mai importante legende ale pietrelor pretioase.

Cei care nu sunt initiati in ocult si in exotersim considera ca piterele sunt doar frumoase si atat. Ei bine sunt mult mai multe lucruri de spus despre pietre iar cei care cred ca fiecare fragment de piatra are un simbol si o energie cu ajutorul careia isi inmagazineaza energia, sunt in mod sigur interesati de legendele pietrelor pretioase.

Fiecare piatra are si propria zodie si propria putere dar si un context in care energia se face simtita la cote inalte. De aceea s-a inventat cristaloterapia. Si to de aceea au fost scrise sute de volume despre puterile pe care fiecare piatra le are.

Aventurinul este o piatra a calatorilor. Numele sau chiar sugereaza calatorii care taramuri indepartate si se pare ca piatra aceasta are si darul de a transporta purtatorul care situatii favorabile.

Aceasta piatra este una a viziunii sau a vizionarilor, asa cum indica si nuanta sa de verde pal. Verdele s-a asociat de fiecare data cu o energie de nestavilit, indiferent ca este vorba despre valurile marii ori fortele natura.

Se spune de asemenea ca aventurinul este un foarte bun talisman pentru cei care se joaca deoarece aduce succes la nivel material pentru persoanele cae il poarta in momentul in care au nevoie de noroc si inuitie.

Jaspul rosu este piatra echilibrului.

Este rosu ca si sangele si involburat al persoanelor indragostite, si legenda sa spune ca are potentialul de a calma chiar si cele mai puternice energii. In momentul in care purtati jasp rosu nicio situatie indiferent cat ar fi de tensionata nu isi poate maifesta tot tumultul asupra unei persoane.

Puteti sa va gasitit echilibrul si linistea in cele mai dificile momente si se spune ca aceasta piatra este foarte buna pentru cei care se afla in cautarea drumului propriu sau a independentei.

Agatul negru este o piatra a protectiei. In perioada antica, unde calatoriile erau mai anevosioase si foarte riscante.

Modalitatile de transport nesigure fata de cele din prezent, faceau ca cei care se aventurau la drum sa fie insotiti de pandantive de agat negru despre care se spunea ca le asigura confort.

Se spune totusi ca energia pietrei acesteia genereaza si o siguranta si un confort fizic, mental si psihic, inca din primul moment cand aceasta piatra ia contact cu persoana care o poarta. Aceasta piatra actioneaza precum  un scut indestructibil.

Cornalina este o piatra a pasiunii. Simtiti ca nu aveti energie? Brusc va simtiti fara energie si fara pofta de viata?

Cornalinul va ajuta datorita proprietatilor sale. In momentul in care situatiile par fara iestire si nu mai aveti puterea de a lupta pentru a face fata, aceasta piatra are puterea de a va reda energia si de a va ajuta sa redescoperiti determinarea si sa iesiti invingatori din orice lupta.

Ochi de tigru este piatra puterii. Inca din cele mai vechi timpuri oamenii au vrut sa inteleaga si sa vada cat mai mult si asa au inceput sa utilizeze aceasta piatra despre care se spune ca mareste puterea noastra de a intelege.

0 Shares
You May Also Like