De unde să cumperi cele mai bune scaune de birou?

De unde să cumperi cele mai bune scaune de birou?

0 Shares
0
0
0

Un scaun de birou adecvat îți poate face viața de zi cu zi mult mai ușoară și are un efect pozitiv asupra posturii. Dacă scaunul tău de birou este proiectat ergonomic, poți utiliza și mai bine acest confort. Un scaun de birou ergonomic poate fi, de asemenea, o mare ușurare în cazul unei hernii de disc, deoarece orice poziție pe care o adopți pentru o perioadă lungă de timp, poate fi dăunătoare pentru spatele tău.

Poți cumpăra cele mai bune scaune de birou de pe site-ul www.topscaune.ro. Când cumperi, asigură-te că scaunul poate fi reglat individual. Modelele care pot fi reglate continuu, oferă cel mai mult confort. În orice caz, înălțimea scaunului ar trebui să fie reglabilă. Înălțimea individuală nu poate fi selectată doar pentru spătar, ci trebuie să poată fi înclinată înainte sau înapoi.

Cotierele sunt, de asemenea, incluse, astfel încât acestea trebuie, de asemenea, să poată fi reglate în înălțime.

Scaune de birou – funcții

 

Nu toate scaune de birou au aceleași funcții. Există modele echipate cu funcții suplimentare, dar există și scaune de birou ergonomice simple. Suporturile suplimentare, cum ar fi cel lombar sau un tampon special pentru spate, sunt printre celelalte caracteristici.

Scaune de birou – materiale

 

Materialul trebuie să fie respirabil și ușor de întreținut. O suprafață care este fabricată doar din material plastic înseamnă umezeală, mai ales în lunile calde de vară. Tapițeria este de asemenea importantă.

Dacă spătarul este prevăzut cu o tapițerie groasă, acest lucru este deosebit de confortabil pentru spate. De asemenea, există modele care sunt acoperite doar cu o acoperire relativ subțire sau cu o țesătură din plasă (spate mesh) care se simt moi și pot fi percepute ca fiind comode.

Scaune de birou – prelucrare

 

Un scaun ergonomic de birou trebuie să fie format din materiale de înaltă calitate și să fie prelucrat în același mod. Conexiunile individuale cu care scaunul poate fi adaptat nevoilor individuale, sunt deosebit de importante. Dacă acestea sunt de calitate slabă, suportul spătarului se poate rupe rapid sau înălțimea setată se schimbă de la sine.

Scaune de birou – sprijin pentru picioare

 

Nu fiecare scaun are suport pentru picioare. Dar acest lucru poate fi foarte util atunci când vine vorba de înălțimea potrivită. Dacă trebuie să ridici scaunul de birou mai sus, un suport pentru picioare poate compensa lipsa de spațiu pe podea, astfel încât poziția optimă de așezare să poată fi selectată din nou.

Scaune de birou – roți

 

Majoritatea modelelor sunt echipate cu roți. Ar trebui să fie posibil să le blochezi, astfel încât scaunul să nu se miște brusc. Este cel mai bine dacă așa-numita rezistență la rulare poate fi ajustată.

Scaune de birou – accesorii suplimentare

 

Mulți producători oferă accesorii suplimentare. În funcție de model, există scaune de birou cu cotiere și fără. În acest caz, cotierele fac parte din accesoriile suplimentare. Acestea pot fi atașate cu ușurință unor scaune ergonomice de birou. Poți scoate din nou cotierele la fel de ușor dacă dorești mai multă libertate de mișcare. Pernele sunt, de asemenea, practice.

Dacă un scaun ergonomic de birou are încă o pernă și este moale, fesele și pelvisul vor primi o ușurare suplimentară. Dar sunt disponibile și articole practice, precum covorașe de protecție pentru podea sau un agent de curățare potrivit pentru scaunul de birou.

 

 

0 Shares
You May Also Like