Cum sa folosesc spatiul din apartamentul meu pentru decorul de Craciun?

0 Shares
0
0
0

Cand vine vorba de decorul de Craciun, nu lasati niciodata spatiul disponibil al unui apartament sa va faca sa fiti sceptici in ceea ce priveste pregatirea de sarbatori. Indiferent daca locuiti intr-o garsoniera sau intr-un apartament cu un dormitor sau cu mai multe camere, toti invitatii se pot bucura de spiritul sarbatorilor, de parca ar fi in propria lor casa.

Decideti-va daca apartamentul dvs. are loc pentru un pom de Craciun. Multi oameni opteaza pentru un copacel simplu de masa, in timp ce altii au spatiul necesar pentru un copac de un metru. Incercati sa investiti intr-un copac artificial, deoarece nu exista nicio intretinere si nu aveti nevoie sa curatati acele de conifer de pe mocheta dvs., de pe podelele dvs.

Iar apoi toata aceasta munca de curatare a acelor o sa dureze pana va veti decide sa cumparati unul. Exista numerosi brazi artificiali de vanzare care pot fi cumparati de pe site-ul BraziCraciun.net.

Cum facem decorul de Craciun?

O alta idee de a economisi spatiul pentru decorul de Craciun este sa reciclati orice decoratiuni care ar putea sa nu se potriveasca . Adresati-va prietenilor si familiei daca ar fi dispusi sa ia orice decor care ocupa prea mult spatiu, indiferent daca este in apartamentul dvs. sau in oricare alt spatiu de stocare pe care il aveti. Utilizati zidurile cat mai mult posibil, agatand tablouri, decoratiuni, sosete pentru cadouri si asa mai departe.

Fiecare proprietar de apartament poate detine lampi care sunt foarte utile, mai ales daca le tineti pe balconul casei. De obice, contururule copacilor din curtea din fata au un aspect minunat. Daca suntet chirias al unui apartament si nu puteti face modificari, strangeti niste luminari in jurul unui peretelui interior, si puneti la geamuri niste draperii dintr-un material usi.

Puteti folosi banda adeziva pe firele de instalatie pentru a le tine lipite pe pereti si pentru a evita formarea gaurilor inutile. Daca aveti un balcon, utilizati-l in avantajul dvs. si infasurati luminile de Craciun in jurul barelor.

Incurajati-i pe copiii dvs. sa deseneze imagini de vacanta si sa le atarne in jurul peretilor si pe frigider. Vor fi foarte bucurosi sa isi vada decoratiunile prin casa.

decorul de Craciun

Decorul de Craciun la care participa toti

Nu uita sa decorezi si masuta de cafea. Intindeti intotdeauna o fata de masa festiva si adaugati decoratiuni pe ea. Ele pot fi orice: de la globuri de zapada mici pana la lumanari parfumate. Daca exista alti oameni care traiesc cu dvs., va recomandam sa plasati un castron mic cu bomboane care au ambalajul cu reni, cadouri sau Mos Craciun.

Asezati coroanele de brad pe usa. Utilizati un carlig cu adeziv care poate fi indepartat cu usurinta. Asadar, cu ajutorul acestui carlig poti atarna coroane. Daca va este frica de vecini sau de o persoana care s-ar putea sa va fure decoratiunea, va recomandam sa o plasati pe interiorul usii.

Aratati spiritul de sarbatoare si pe ferestre. Gasiti stickere de Craciun pentru ferestre vacanta sau lucruri care pot sa para cu usurinta din sticla, nu ezitati sa le cumparati. Totusi, nu exagera cu decorul de Craciun.

 

0 Shares
You May Also Like