electrician

Cum foloseşti Social Media Marketing pentru a te promova ca meseriaş?

0 Shares
0
0
0

Din 3 miliarde de utilizatori de internet, peste 2 miliarde dintre ei au conturi active de social media. Potrivit Hubspot, 92% dintre specialiștii în marketing din 2014 au susținut că marketingul pe rețelele sociale este important pentru afacerea lor iar de atunci şi până în prezent modul în care au decurs lucrurile a venit doar să contribuie la această afirmaţie.

Dacă nu utilizați marketingul social media pentru afacerea pe care o aveţi, pierdeți o mare parte din clienţi.

Social Media este un loc minunat pentru a interacționa cu clienții. Vă ajută să construiţi o relație mai puternică cu ei și să câştigaţi încrederea lor. Când interacționați cu publicul pe rețelele de socializare, veţi obţine o conexiune la un nivel superior, aflați care sunt nevoile lor și le puteți oferi apoi serviciile în conformitate cu ceea ce aţi aflat, in special daca sunteti instalator si va ocupati cu lucrari de desfundare wc.

Alocând timp și bani în marketingul pe rețelele sociale, puteți crește gradul de conștientizare a mărcii, vă puteți consolida loialitatea și încrederea în rândul clienților, puteți obține informații mai bune despre aceștia, puteți obține mai mulți clienți potențiali și  puteți converti în clienți mai mulţi vizitatori.

Combinând acest tip de marketing cu Mesterilocali şi distribuind şi pagina de pe această platformă puteţi foarte uşor să ajungeţi la un număr considerabil de clienţi într-un timp foarte scurt.

Ce pot face instalatorii pe rețelele de socializare?

Există o mulțime de lucruri pe care le puteți face pe social media, cum ar fi:

  • Distribuiți câteva videoclipuri DIY pentru a vă ajuta clienții, spre exemplu cu lucrari de instalatii sau chiar montaj gresie daca va ocupati cu aceste servicii. Este probabil ca publicul să aibă mai multă încredere în dvs datorită transparenței de care daţi dovadă. Și există încă o mulțime de lucruri pe care nu le vor putea face singuri. Când au o urgență sanitară mai mare, este foarte probabil să vă sune!
  • Publicaţi oferte speciale și cupoane, doar pentru vizitatorii de pe rețelele sociale. Creați oferte speciale în schimbul like-urilor sau distribuirilor. Aceste distribuiri sunt importante pentru că veţi ajunge în atenţia mai multor persoane.
  • Organizați concursuri în social media. Concursurile și tombolele oferă şansa afacerilor de a obține multă expunere și a crește gradul de cunoaștere a mărcii.

Potrivit Ambasador, platforma de marketing bazată pe recomandări, 71% dintre consumatorii care au avut o experiență bună cu serviciile de social media ale unui brand îl vor recomanda şi altor persoane.

Puteți începe imediat cu toate canalele de socializare, deoarece nu știți unde este publicul care vă caută. Aflați cine este publicul țintă și ce canal de socializare utilizează cel mai mult. Ulterior vă puteţi baza pe aceste reţele de socializare.

În momentul în care apelaţi la o platformă aşa cum este şi Mesterilocali vă bucuraţi de mai multă expunere inclusiv pe aceste reţele de socializare deoarece specialiştii din echipa vor distribui periodic şi pagina pe care o aveţi şi o vor face cunoscută. Combinând aceste două metode de promovare veţi reuşi cu siguranţă să deveniţi un instalator local foarte căutat în funcţie de serviciile pe care le prestaţi. Cu ajutorul acestor moduri de promovare, numărul de clienţi va creşte în timp ce faceţi exact activităţile la care vă pricepeţi cel mai bine şi oferiţi clienţilor un nivel de calitate foarte ridicat.

0 Shares
2 comments

Comments are closed.

You May Also Like