Cum atragem clienti la o firma de panouri solare?

0 Shares
0
0
0

Cum atragem clienti la o firma de panouri solare?In ciuda faptului ca incalzirea solara a apei este o tehnologie solara de 100 de ani, plus tehnologid verde, ea continua sa fie pe locul doi in fata energiei conventionale, care este mai scumpa si mai putin eficienta pe baza de watt. In acest articol va prezentam cum sa atrageti mai multi clienti cu afacerea voastra cu panouri cu boiler inox si alte tipuri de sisteme de incalzire solare.

Un marketing mai bun, mai agresiv, este, desigur, solutia pentru a obtine o mai mare atentie pentru apa calda menajera rezidentiala. In calitate de distribuitor, succesul dvs. este succesul nostru al tuturor, si de aceea vrem sa va oferim mai multe sfaturi pentru a va promova.

1. Aveti un site web excelent. Un bun designer web costa bani, si totusi, investitia merita. Puteti face o singura impresie, iar daca site-ul pare vechi si facut acasa, atunci aceasta face ca dvs. si serviciul dvs. sa para demodat. Deci, cheltui banii pentru un web designer profesionist. Asigurati-va ca exista fotografii atractive ale instalatiilor dvs., descrieri succinte despre modul in care functioneaza incalzirea cu apa calda, intrebari frecvente, un blog  si o pagina despre noi cu chipurile zambitoare ale echipei.

Clientii rezidentiali doresc sa aiba incredere si sa se conecteze cu oamenii mai mult decat cu un brand, astfel incat sa evidentieze cine sunteti si de ce va pasa de apa calda solara.

2. Incepeti un blog. Internetul este sursa implicita a Americii pentru informatii solide despre apa calda. Paginile galbene sunt in esenta pline. Indiferent daca comercializati apa fierbinte pentru bai sau case, deveniti o autoritate prin scrierea unui mesaj informativ pe blog, cel putin o data pe saptamana. Includeti in “apa calda solara” si alte cuvinte-cheie, cum ar fi orasul si statul in care activati, iar Google si alte motoare de cautare vor recompensa site-ul dvs. cu mai mult trafic web.

Retineti ca atunci cand oamenii cauta acele cuvinte-cheie, vor  apa calda pentru casa lor. Deveniti autoritatea locala a orasului prin intermediul unui blog bine scris si informativ.

Utilizati anunturi Google Adwords si / sau bannere. Google AdWords este platit, publicitate orientata spre client. Inca o data, cand oamenii dau click pe anunturile mici de langa cautarile web, Google  stie ca exista o sansa mare de a cauta “apa calda solara” sau orice alt termen de cautare pe care l-ati cumparati.

3. Speram ca aveti un site informativ si atractiv care surprinde vizitatorii Google si ii incurajeaza sa va contacteze pentru mai multe informatii.  Google are oameni buni care va vor indruma cu toti pasii si toate costurile.

4. Rulati un concurs local de distributie a apei calde. Uneori, trebuie sa strigi “Gratuit” pentru a atrage atentia oamenilor. Recomand un concurs de Ziua Utilitatilor Independente pentru 4 iulie. Plasati acest anunt pe pagina dvs. de pornire cu un link catre un formular.

Oamenii ar trebui sa completeze formularul respectiv cu informatii de contact si sa raspunda la un apel telefonic pentru a verifica informatiile si pentru a incepe o conversatie despre ideea ca apa calda solara sa fie potrivita pentru acest client si beneficiile pe care el le va avea. In saptamana urmatoare, faceti desenul si oferiti schema pentru acest sistem, asa cum ati promis.

0 Shares
You May Also Like