Ce sa alegi dintre un laptop si un PC?

0 Shares
0
0
0

Daca vrei sa iti cumperi un laptop sau un calculator si nu prea esti hotarat, cu siguranta ai nevoie de cat mai multe pareri din partea celor cunoscuti pentru a te putea ajuta sa iei decizia cea mai buna.

In cazul in care cunosti persoane pasionate de PC, atunci in mod cert acestea iti vor da sute de argumente si motive pentru a opta pentru un astfel de dispozitiv.

 

De asemenea, daca ai prieteni sau cunostinte care sunt pasionate de laptopuri, si detin un astfel de dispozitiv, iti vor da o multime de motive pentru a alege un laptop.

Cu siguranta tu va trebui sa stii si scopul pentru care iti trebuie un astfel de dispozitiv. De exemplu daca iti doresti un astfel de echipament doar pentru a sta conectat la retelele de socializare, pentru a naviga pe internet sau pentru a viziona un film, atunci ar fi mai bine sa alegi un laptop in defavoarea unui PC.

In cazul in care esti o persoana impatimita a jocurilor pe calculator, atunci poti sa iti alegi atat un laptop cat si un PC, insa in general majoritatea gammerilor opteaza pentru un PC.

Dupa cum am mai spus, pareri si sfaturi iti pot da toate persoanele pe care le cunosti, dar poti sa afli si sfaturi accesand Spinmag.org.

In cazul in care iti doresti un echipament pentru gamming, fie ca te gandesti la un laptop sau la un PC, poti sa le gasesti la magazinele de specialitate, dar si in marile magazine, sau le poti comanda online.

Daca nu iti surade aceasta idee, poti sa iti construiesti propriul tau calculator, comandandu-ti piesele componente care consideri ca sunt ideale pentru a avea un calculator performant.

Deci, in cazul in care iti doresti ca echipamentul pe care urmeaza sa il cumperi sa fie pentru jocuri, atunci neaparat il cumperi nou, sau il construiesti cu piese noi.

In cazul in care iti doresti sa ai un astfel de echipament pentru a-l folosi in scopuri normale, si anume navigatul pe internet, vizionarea unor filme sau sa stai conectat la retelele de socializare, atunci cu siguranta poti sa alegi un laptop sau un pc fie unul nou, fie second hand sau de ce nu, un echipament refurbished.

Fiecare dintre aceste echipamente vine atat cu o serie de avantaje cat si cu o serie de dezavantaje pentru client. Echipamentele noi sunt performante in timp ce pretul lor este unul destul de mare, iar multa lume fie isi cumpara un astfel de echipament in rate, fie se reorienteaza.

Cei care isi doresc un laptop sau un calculator ieftin, isi vor indrepta atentia spre un echipament second hand, insa aici exista riscul ca dispozitivul sa se defecteze, iar tu sa trebuiasca sa suporti o eventuala reparatie din banii tai.

In cazul in care optezi pentru un echipament refurbished, cu siguranta faci o alegere buna pentru ca acestea sunt mai ieftine decat cele noi, si pot sa fie chiar mai performante decat acestea, si cu siguranta sunt mult mai performante decat cele second hand.

0 Shares
You May Also Like

Ce este memoria RAM?

Procesoarele moderne de calculator pot efectua cateva miliarde operatiuni pe secunda, creand si schimband cantitati incredibile de date…
Citeste