Sfaturi pentru laptopurile de gaming

Sfaturi pentru laptopurile de gaming

0 Shares
0
0
0

Daca vrei un calculator de gaming bun la un pret mai mic noi recomandam calculatoare secon hand i7. Iata si alte caracteristici de care sa tii cont.

.G-Sync sau FreeSync? Mai multe laptopuri de jocuri vin cu panouri care accepta tehnologiile G-Sync sau AMD FreeSync ale lui Nvidia, ambele fiind concepute pentru a elimina problemele grafice inestetice si monitoarele 0np de la 1080p la 4K. In timp ce 60Hz este rata de actualizare minima curenta, exista un numar tot mai mare de monitoare care ofera 120Hz, ceea ce ofera o redare mai rapida fara a introduce stutter.

Sunetul este la fel de important ca si imaginile cand vine vorba de jocuri. Da, probabil aveti un set cu casca pe care il veti folosi de cele mai multe ori. Dar uneori doriti sa lasati difuzoarele laptopului sa functioneze. Software-ul audio exclusiv, NahiMic, este unul dintre preferatele noastre, deoarece ofera un sunet surround bun atat in ​​casti, cat si in difuzoare. De asemenea, ofera mai multe caracteristici la indemana, software-ul Bass Boost si software-ul de clarificare vocala. Software-ul Dell Audio de la Alienware este o secunda apropiata, in timp ce Dolby Home Theater v4, disponibil in notebook-urile Lenovo, iese in topul primelor noastre trei.

In mod ideal, doriti ca tastele sa furnizeze un feedback ferm, fara a fi inconfortabil. Pentru calatoriile cheie, am stabilit ca adancimea tipica este cuprinsa intre 1,5 si 2 milimetri, cu ceva mai mic sau mai mare, 2mm fiind ideal.

De asemenea, am masurat cantitatea optima de forta necesara pentru a apasa o tasta si a fost stabilita la 60 de grame, ceea ce ofera un salt frumos, elastic. Tastele tind sa se simta suparatoare si pot sa te incetineasca din activitate.

Personalizare: o tastatura buna de joc ar trebui sa ofere o iluminare din spate personalizabila – nu pentru ca este o necesitate, ci pentru ca arata ciudat fara! In plus fata de lumina incorporat, ar trebui sa existe software care va permite sa creati macro-uri si sa le conectati la profilul dvs. de iluminare, precum si jocul asociat.

Anti-Ghosting – Aceasta este o caracteristica importanta pentru jucatorii care au nevoie sa apese mai multe butoane simultan pentru a dezlantui acea miscare de putere. Anti-ghosting inseamna, in esenta, ca puteti apasa simultan mai multe chei si le puteti inregistra.

Cand vine vorba de software-ul de personalizare, sunt un mare fan al aplicatiei Razap Synapse 2.0. Va permite sa creati profiluri pentru toate componentele compatibile ale Razer (mouse, casti si tastaturi), pe langa faptul ca transformati tastatura intr-un spectacol de lumina. Si daca nu este suficient, puteti accesa creatiile prin intermediul cloud de pe orice laptop. Pentru a crea un spectacol  de pe tastatura, imi place atat software-ul Alienware FX, cat si SteelSeries Engine, care de asemenea tine evidenta introducerilor de la tastatura.

Daca GPU-ul este inima unui laptop de jocuri, atunci procesorul si memoria RAM sunt creierul si hipocampul. Procesorul laptopului dvs. (CPU) se ocupa de tot ceea ce nu are de a face cu grafica, cum ar fi efectuarea unor calcule fizice ale jocului si controlul caracterelor sale care nu pot fi redate altfel. De asemenea, afecteaza performanta tuturor aplicatiilor dvs. non-jocuri, inclusiv aplicatiile dvs. de browser, OS si productivitate.

 

0 Shares
You May Also Like

Ce este memoria RAM?

Procesoarele moderne de calculator pot efectua cateva miliarde operatiuni pe secunda, creand si schimband cantitati incredibile de date…
Citeste