Mic review pentru iPhone 6

Mic review pentru iPhone 6

0 Shares
0
0
0

Terminalul acesta arata de fapt mult mai bine decat pare in fotografiile de prezentare care au fost expuse in momentul lansarii si de asemenea exista si numeroase accesorii iPhone 6 pe care le puteti cumpara la preturi foarte bune.

Fanii s-au asteptat la mai multe si produsele au lasat in general impresii foarte bune iar micile detalii care erau de asteptat au fost destul de bine primite. Inca se considera ca iphone 6 Plus este ceva mai bun. Terminalul acesta a ajuns la noi in tara mai repede decat ne-am fi asteptat si are si un pret pe masura eforturilor. Apple are mai multi parteneri in Romania, si telefoanele pot sa ajunga la operatori ceva mai greu.

Telefonul acesta a dovedit de mai multe ori ca piesele noi pentru iPhone isi pastreaza foarte bine calitatea si isi justifica banii. Toate parerile pro sunte legate de designul lejer si modificat prin comparatie cu cel pe care il avea 5S, ecranul care avea o sticla de o calitate foarte buna si care arata bine, o buna putere pentru procesare si lipsa de blocaje, autonomia buna, camerele de fotografiat foarte bune si posibilitatea e a se filma bine, sunetul foarte bun in casti, care este mult mai bun decat in cazul sistemelor pe Android si grafica extrem de buna pentru aplicatii si pentru jocuri care ramane inegalabila.

Pretul a fost  problema majora insa a scazut cu timpul. O alta problema a fost si lipsta slotului pentru cardurile de memorie.
iPhone 6 a fost analizat prin comparatie cu Samsug Galaxy Alpha. Despre acest telefon se spune ca este cel mai mare competitor al sau.

Se poate face de asemenea si comparatia cu telefonul Xperia z3 care a fost un model premium compact ce ar fi putut sa fie comparat cu el din cauza caracteristicilor foarte bune. Prima impresie este ca se aseamana destul de bine cu S4.

Trecand peste diferentele de butoane ori de finisajele aflate pe carcasa, modelele sunt identice. Acest lucru este ceva ce spune destul de multe cu privire la evolutia industriei de telefoane inteligente si cu privire la modul in care poate sa evolueze designul.

Difera in mod cert materialele si dotarile pentru ca S4 este un terminal destul de vechi si destul de depasit. Ca idee atunci cand cei de la Apple au marit dimensiunile pentru ecran au evitat de putin un desig care era deja facut de competitori.

Nu mai vorbim si despre cine pe cine imita. Asemanarea este destul de mare si nu aveti cum sa nu o remarcati mai ales daca ati folosit acest terminal. Cu toate astea spunem pentru fanii de telefonie Samsung ca se simte si diferenta si inca destul de mult intre aceste doua terminale. Materialele care sunt folosite pentru iPhone sunt premium iar telefonul este ceva mai subtire si sta mai comod in mana.

In primele zile uimeste autonomia pe care o are iPhone 6 insa veti descoperi si ca lucrurile nu stau chiar asa. In cazul incare puneti telefonul la treaba bateria se va consuma in mod sigur.

0 Shares
You May Also Like