Cum iti resetezi telefonul Samsung?

Cum iti resetezi telefonul Samsung?

0 Shares
0
0
0

Cunoastem cu totii faptul ca telefoanele mobile din zilele noastre sunt extrem de inteligente, astfel ca ne permit sa instalam tot felul de aplicatii. Ei bine, din acest motiv se si numesc telefoane mobile inteligente.

In ciuda faptului ca aceste dispozitive sunt foarte inteligente, totusi ele pot sa intampine anumite probleme de functionare, indiferent ca vorbim despre telefoanele celor mai renumiti producatori de pe piata, sau despre dispozitivele producatorilor mai putin cunoscuti.

Sunt o multime de cazuri in care datorita unor aplicatii instalate, telefonul va incepe sa functioneze din ce in ce mai greu, sau se va bloca destul de des.

Ei bine, aceste situatii cu siguranta sunt extrem de neplacute, astfel ca fiecare utilizator va incerca intr-un fel sau altul sa treaca peste aceasta problema. Unii aleg sa isi reseteze pe cont propriu dispozitivul, in timp ce altii cauta un service gsm, in care angajatii sunt experti in Reparatii Samsung, si isi duc telefonul la reparat.

O varianta pe care ai putea sa o incerci si tu acasa, ar fi sa incepi sa iti dezinstalezi toate aplicatiile pe care nu le prea utilizezi, iar daca telefonul va functiona la fel de greu, atunci trebuie sa il resetezi.

Vei putea indeplini aceasta misiune, accesand setarile telefonului, iar acolo selectand ramura Back up and reset, dupa care vei selecta si vei apasa pe Factory data reset, dupa care va fi nevoie sa apesi Reset device.

In cazul in care iti este activata acea functie de blocare a ecranului, atunci pentru a putea efectua resetarea dispozitivului, va trebui sa trasezi modelul de deblocare, sau sa introduci codul pin. Dupa ce vei selecta Delete all, telefonul tau va sterge toate datele personale salvate si toate setarile, astfel ca va reveni la setarile din fabrica.

O alta metoda de a reseta un telefon Samsung este acea prin care vei folosi butoanele fizice, astfel ca va trebui sa iti inchizi dispozitivul dupa care vei tine apasat e butoanele Power, Home si Volume Up. Dupa ce telefonul va vibra, va trebui ca tu sa eliberezi butonul Power.

In momentul in care iti va aparea pe ecranul dispozitivului afisat “Android System Recovery” va trebui sa eliberezi si butoanele Home si Volume Up. Ei bine, dupa aceea, te vei folosi de butonul Volume Down pentru a putea selecta optiunea Wipe data/ factory reset, iar mai apoi vei apasa butonul Power, pentru a putea sa selectezi aceasta optiune.

Urmatorul pas va fi acela de a apasa din nou butonul Volume Down, care iti va permite sa evidentiezi optiunea Delete all user data, iar mai apoi va trebui sa mai apesi inca odata butonul Power pentru a putea selecta optiunea.

In acel moment dispozitivul va incepe resetarea tuturor setarilor, dupa care va trebui sa selectezi Reboot system now. Dupa aceea vei apasa butonul Power iar sistemul va reporni si se va termina si resetarea telefonului.

Ei bine, din ceea ce se vede nu este foarte greu sa iti resetezi telefonul pe cont propriu, insa daca nu esti sigur pe tine ca poti sa reusesti acest lucru, atunci ar fi mai bine sa iti duci dispozitivul la un service.

0 Shares
You May Also Like