Cateva detalii de care sa tii cont cand iti alegi firma de hosting

Cateva detalii de care sa tii cont cand iti alegi firma de hosting

0 Shares
0
0
0

Pentru a vedea un numar urias de pachete cu destinatii individuale si specifice poti da click pe mai multe detalii si vei intra cu siguranta in ceea ce inseamna de fapt lumea hostingului. Inainte de a alege un pachet de gazduire sau sa colaborezi cu o firma de hosting este important sa citesti si sa te documentezi inainte de a semna hartiile. In sensul acesta iti oferim cateva detalii la care trebuie sa fii atent inainte de a lua o decizie finala.

Aflisarea site-ului fara erori este importanta

Ca si factor de ranking afisarea erorilor este vitala pentru un site de succes. Google a luat in calcul si corectitudinea de la nivelul de cod de programare de pe site dar si afisara rapida si lipsita de erori a paginilor. Daca paginile nu sunt afisate corect, atunci este clar ca vizitatorii nu vor sta foarte mult timp pe site-ul tau aparand o rata de respingere foarte mare. Un site care are rata de respingere mare are si sanse mai mici de a fi afisat in prima pagina de pe Google si probabilitatea uneor cereri de oferte sau comenzi online pe site-ul respectiv scade in mor proportional cu numarul paginilor care au fost vizitate de turisti.

Locatia geografica in care se afla serverele de gazduire

Goolge ar putea sa detemine locatiile geografice pe care le au serverele web si va considera ca aceasta locatie este absolut relevanta pentru a optimiza site-ul dar si pozitionarile locale la nivelul rezultatelor de cautare. Spre exemplu pentru a obtine rezultatele SEO foarte bune in cazul site-urilor din Romania este foarte important ca serverele sa fie localizate in tara in care ruleaza site-ul.

Suportul este important

Frunizorii foarte buni de hosting iti ofera pe masura posibilitatilor sale suport 24/7 si mai multe instrumente de seo care sa te ajute sa iti optimizezi site-ul si sa ii cresti profitabilitatea.

In incercarea noastra de a te ajuta sa iti selectezi cat mai corect firma de hosting este important sa intelegi ce implica alegerea si mutarea site-ului de pe o gazduire pe alta. Sa luam exemplul in care cerintele pentru firma de gazduire sunt interfata cPanel de administrare a site-ului, serverul de stocare pe SSD, un server Light Speed si desigur, suportul pe care il ofera customer service. Sunt mai multi furnizori care pot indeplini aceste criterii si unii dintre ei iti dau chiar posibilitatea de a monitoriza si de a te convinge de calitatea serviciilor pe care le vei primi. Mutarea site-ului ar trebui sa se faca foarte usor spre noua firma si sa se faca cu succes fara sa intampini probleme.

Iti recomandam ca in momentul in care cumperi servicii de gazduire si le utilizezi, sa te gandesti mai intai la calitate si sa dai site-ului o serie de sanse pentru a obtine optimizarea si cele mai bune rezultate SEO pe care le doresti. Este recomandat sa te ocupi de alegerea gazduirii cu seriozitate si sa faci cele mai bune decizii indiferent de pret.

0 Shares
You May Also Like