Anunturile in Adwords – solutia ideala pentru promovarea online a afacerii

0 Shares
0
0
0

Anunturile in Adwords devin din ce in ce mai prezente pe Google, iar acest lucru are un scop foarte bine definit. Faptul ca puteti fi foarte usor in ochii potentialilor clienti este un mare avantaj, iar daca anuntul este conceput asa cum trebuie, sansele de a atrage noi clienti sunt tot mai mari.

De aceea, in articolul de astazi va vom prezenta cateva sfaturi pentru realizarea anunturilor in Adwords, astfel incat, cu un minim de efort, sa reusiti promovarea online a afacerii dumneavoastra. Suna bine, nu-i asa? Haideti sa descoperim impreuna secretele din spatele anunturilor Adwords de succes! 

Scrieti pe o hartie toate datele importante!

Este foarte important sa stiti cu ce sau cu cine lucrati, astfel incat in acea limita de 50 de caractere sau cuvinte, in functie de regula pe care trebuie sa o respectati, sa puteti surprinde esentialul. Atunci cand trebuie sa respectam o limita atat de grea in ceea ce priveste numarul de caractere sau cuvinte, avem tendinta de a deveni foarte constransi de situatie si uitam sa mentionam esentialul.

De aceea, pentru inceput notati pe o foaie de hartie toate informatiile despre promotia sau afacerea dumneavoastra, indiferent de lungimea paragrafului. Ulterior, veti vedea ca realizarea anuntului nu va mai fi un pas atat de dificil, tocmai pentru ca aveti toata informatia in fata ochilor. 

Nu repetati aceeasi idee!

Intr-un articol de 1000 de cuvinte, repetitia nu suna atat de rau ca in cazul unui anunt de cateva zeci de cuvinte. Asadar, pe langa faptul ca aveti o limita destul de stricta de cuvinte, ce trebuie musai respectata astfel incat sa obtineti rezultate bune, atunci trebuie sa aveti in vedere faptul ca repetitia chiar nu isi are rostul. De asemenea, puteti insera fara probleme si cateva prescurtari, pentru a mai salva cateva cuvinte. Cu siguranta veti avea nevoie de acele caractere! 

Nu uitati de conexiunea Call-to-Action!

Anuntul are scopul de a incuraja publicul sa va incerce produsele sau serviciile. De aceea, nu uitati ca descrierea sa fie cat mai incurajatoare, astfel incat sa va motivati publicul si sa le starniti curiozitatea.

In plus, nu uitati sa le spuneti utilizatorilor ce trebuie sa faca. Va asiguram ca articolul sau anuntul respectiv va castiga o cu totul alta nota, devenind mult mai prietenoasa, ca si cand v-ati adresa personal utilizatorului, si nu folosind o simpla pagina web. Iar acelasi lucru este valabil si cu limbajul folosit, in special daca va adresati mai multor categorii de public!

La finalul articolului

Anunturile Adwords sunt o solutie ideala pentru a castiga noi clienti, insa, sa nu uitam faptul ca acestea trebuie sa fie ca la carte. De aceea, agentia de marketing online ProjectMedia din Timisoara va ofera servicii de marketing in online, pentru ca anunturile dumneavoastra sa fie mai mult decat perfecte.

O echipa de profesionisti este intotdeauna la dispozitia dumneavoastra, cu cele mai bune sfaturi si recomandari. De ce sa nu aveti si dumneavoastra o afacere de succes, ca restul concurentei?

0 Shares
You May Also Like