Unde pot sa fie utilizate barierele de acces?

0 Shares
0
0
0

Unde pot sa fie utilizate barierele de acces?
Scopul in care au fost create acele bariere acces, a fost acelea de a permite in anumite spatii numai accesul persoanelor autorizate, in timp ce tot prin intermediul acestora se interzice accesul persoanelor neautorizate, in respectivele spatii.

Ei bine, referitor la aceste tipuri de bariere, trebuie precizat faptul ca ele se impart in doua categorii, si anume bariere de acces actionate manual, si bariere de acces actionate automat.

In ceea ce priveste barierele de acces actionate manual, trebuie precizat faptul ca acestea sunt un sistem mai vechi, si necesita un oarecare efort fizic pentru a putea fi actionate.

In ceea ce priveste insa barierele automate de acces, trebuie amintit faptul ca acestea reprezinta cel mai nou si performant sistem de control si de acces in cadrul unor parcari, sau in curtile private.

Aceste bariere de acces, indiferent ca vorbim despre cele manuale, sau ca vorbim despre cele automate, se folosesc pentru a permite accesul persoanelor autorizate in parcarile private care apartin unor firme private, unor institutii publice, sau unor parcari industriale.

Se pot gasi astfel de bariere automate care pot sa aiba o lungime mai mica de 3 m, iar de la aceasta lungime, toate lungimile urca treptat, astfel ca se vor gasi bariere automate pentru acces de 3m, 4m, 5m, 6m, 7m, 8m si bariere mai mari de 9m.

In ceea ce priveste barierele care se achizitioneaza pentru accesul in curtile private, acestea pot sa fie alese si cele cu lungimea de 3m.

Pentru accesul in parcarile unor firme, se pot alege bariere de acces, care sa aiba bratul de 4 sau de 5 m de lung. Astfel de bariere de acces se pot achizitiona si pentru accesul in parcarile care apartin unor institutii publice.

In ceea ce priveste accesul in parcarile care apartin unor mari companii, sau centre logistice, atici vorbim despre bariere de acces care au bratul mai lung de 9m.

Ei bine, trebuie amintit faptul ca daca stam sa vorbim strict din punct de vedere esthetic, aceste modele de bariere automate, se vor imbina foarte bine cu stilul urban, care este caracterizat de predominanta elementelor metalice, in timp ce designul robust implica mai multe accesorii.

Aceste bariere de acces automate au un uz intens de utilizare, iar foarte multa lume considera faptul ca pentru intretinerea acestor sisteme se cheltuiesc destui banuti, insa cu siguranta lucrurile nu stau chiar asa. Aceste sisteme de control si siguranta nu necesita costuri suplimentare pentru intretinere.

In cazul in care se doreste achizitionarea unui astfel de sistem de control si siguranta, prevazut cu bariere automate, unde traficul este foarte mare, iar aici ar fi un bun exemplu zonele cu mai multe puncta de taxare, trebuie amintit faptul ca frecventa de lucru este foarte mare, iar aici se recomanda achizitionarea unui astfel de sistem, care poate avea maxim 50 000 de cicluri de functionare pe zi.

Ei bine, concluzia acestui articol este aceea ca, indiferent ca vorbim despre o proprietate private, sau despre o proprietate publica, atunci cand se doreste controlul si limitarea accesului, este nevoie de un astfel de sistem de bariere automate pentru acces.

0 Shares
You May Also Like