Tipuri de usi industriale

Tipuri de usi industriale

1 Shares
0
0
1

Cu milioane de fabrici, depozite si alte tipuri de cladiri industriale, fiecare dintre acestea va avea nevoie de anumite tipuri de usi industriale sau, in unele cazuri, de un amestec de mai multe tipuri diferite. Lumea de fabricare, instalare si deservire a usilor industriale este una destul de competitiva, usile fiind de obicei facute la dimensiuni exacte pe fiecare usa.

Usile industriale, usile de prabusire sau usile GRP sunt principalul punct al oricarui loc de munca, securitatea fiind extrem de importanta, iar calitatea materialelor folosite este de asemenea extrem de preocupanta.

Toate echipamentele pot fi fabricate la cerintele dvs. exacte, in majoritatea cazurilor, ceea ce inseamna ca compania pe care alegeti sa furnizeze usile le va produce pentru a se potrivi, le va instala si apoi va avea grija de usile industriale, de obicei pe baza de contract.

Mai jos, analizam diferitele tipuri de usi disponibile pentru fabrici, unitati industriale si depozite.

Usi cu rulouri – O solutie eficienta de securitate pentru toate tipurile de spatii industriale, de la noi unitati la prelungiri sau renovari din fabrica. Usile obturatorului cu role sunt usile care se „rostogolesc” la deschidere si se „rostogolesc” la inchidere, ceea ce ajuta la cresterea rezistentei lor si, de asemenea, inseamna ca puteti avea aceste usi in spatii verticale limitate, deoarece atunci cand usile se deschid doar se rostogolesc intr-un forma tubului deasupra usii pentru a economisi spatiu.

Usi sectionale – Aceste usi devin din ce in ce mai populare datorita eficientei crescute si a accesibilitatii lor, facandu-le unele dintre cele mai utilizate usi din intreaga tara. Usile sectionale se deschid si se inchid in panouri separate, care sunt individuale, de unde si numele, ceea ce face ca utilizarea acestor usi manual sau prin metode electronice sa fie mult mai neteda si controlabila.

Usi de personal – Dupa cum ar indica numele, usa personalului este o usa care este utilizata de membrii personalului sau de vizitatori pentru a accesa o zona din alta. Usile personalului pot fi realizate in toate formele si dimensiunile si pot fi, de asemenea, confectionate din materialul pe care il solicitati, ceea ce inseamna ca puteti alege intre usile personalului cu greutate foarte usoara pana la usi din otel de inalta securitate, daca doriti.

Usi cu actiune rapida – usa dinamica cu actiune rapida sau dinamica este o usa de rulare rapida cu auto-reparatie cu o viteza de deschidere care poate fi definita la cerintele dvs. Acest lucru inseamna ca acest tip de usa este perfect pentru zonele cu trafic ridicat care se deschid rapid oferindu-va un management lin al traficului. Usa este de intretinere scazuta si rentabila, perdeaua de pe aceste usi poate fi de asemenea facuta pentru a etansa din nou daca este lovita de trafic, care dispune de apelurile costisitoare ale inginerilor si va mentine activa.

Acestea sunt asadar usile industriale spre care va puteti indrepta atentia. In functie de depozitul, fabrica sau spatiul comercial pe care il detineti, puteti alege usile industriale dintre tipurile mentionate anterior, care sunt potrivite necesitatilor dvs.

1 Shares
You May Also Like