Terapia cu ventuze iti face pielea mai ferma

Terapia cu ventuze iti face pielea mai ferma

0 Shares
0
0
0

Terapia cu ventuze pentru masaj este o tehnica originara din China, datand inca de acum cateva mii de ani. Se spune ca aceasta terapie realizate cu ajutorul unor ventuze pentru masaj a dat roade inca de la inceput, iar din acest motiv ea a ajuns atat de populara in toata lumea.

Fiind folosita intai de catre medicii caselor regale din China de acum cateva mii de ani, terapia cu ventuze pentru masaj s- a extins destul de repede in toata lumea, fiind preluata chiar si de catre medicii din Grecia Antica si Egiptul Antic.

Printre acestia se numarau chiar medicii Gallen si Hipocrate, care erau destul de renumiti la acea vreme si care credeau cu tarie in puterea de vindecare a acestei terapii cu ventuze masaj.

[adsenseyu1]

Fiecare dintre noi stim cum arata o ventuza pentru masaj, chiar daca o mare parte dintre noi nu am folosit niciodata una. Aspectul unei ventuze pentru masaj este asemanator cu cel al unui borcanel de dimensiune mica, insa materialele din care pot fi realizate aceasta sunt destul de multe.

De exemplu, ventuzele pentru masaj pot fi realizate din sticla, cauciuc si silicon. Ventuzele pentru masaj din sticla sunt cele mai populare in tara noastra, pentru ca ele erau folosite de catre batranii nostri atunci cand se aflau in imposibilitatea de a- si procura pastilele necesare pentru tratarea unei raceli sau a unei pneumonii.

Despre acestea se spunea chiar ca fac fata racelilor chiar mai bine decat calmantele si antibioticele uneori si ca pot reprezenta un mod de tratare destul de benefic si rapid.

Ventuzele din silicon

[adsenseyu1]

Insa ultima aparitie in materie de ventuze pentru masaj este reprezentata de ventuzele din silicon. Stim destul de bine ca siliconul este un materiale destul de moale si flexibil, iar astfel putem spune ca ventuzele pentru masaj realizate din silicon pot fi utilizate chiar si pentru tratarea unor zone ale corpului care sunt mai greu accesibile.

Iar aici putem vorbi despre ventuzele din silicon de marimi mici, care mai sunt cunoscute si sub denumirea de ventuze pentru masaj facial. Aceste ventuze pentru masaj facial sunt folosite in special in cazul persoanelor care doresc sa scape de riduri si sa para mai tinere sau in cazul celor care doresc ca pielea fetei lor sa devina una mult mai ferma. Si trebuie mentionat ca acest lucru poate fi vizibil numai dupa cateva sedinte, iar pielea fetei pacientului isi poate recapata stralucirea si naturaletea.

Exista insa si ventuze pentru masaj realizate din silicon de marimi mai mari, iar acestea sunt folosite in special pentru masarea zonelor cu o suprafata de piele mai mare. In urma acestei masari, veti vedea ca pielea corpului va deveni mult mai stralucitoare si mai ferma.

0 Shares
You May Also Like