Ce spune geanta despre personalitate?

Ce spune geanta despre personalitate?

0 Shares
0
0
0

Indiferent ca sunt genti piele sau nu gentile au si ele un cod al bunelor maniere. Se pot spune multe despre o femeie tinand cont de continutul gentii ei. Ce purtati in genti spune multe despre caracterul unei femei.

Ultimele studii arata ca femeile tin in geanta tot mai multe obiecte si acest lucru a marit de altfel si greutatea unei genti la aproximativ 2 kg si jumatate cand de fapt greutatea sa ideala e de cel mult 1 kg.

Misterul in acest sens e tot mai mare si apare si intrebarea cu privire la continutul gentii unei femei. Suntem in perioada in care si companiile dar si designerii din sgementul modei scot genti din ce in ce mai mari. O geanta mai mare semnifica mai mult loc.

Normal femeile au cu ele telefonul, parfumul, cosmeticele, cheile, reviste, medicamente si din cand in cand chiar si un kit pentru sala. Mai nou in geanta unei femei se mai gaseste un Ipod, o camera foto, un Ipad sau un notebook.

[adsenseyu1]

Conform cercetarilor realizate pe parcursul a doi ani de catre Kathryn Elsman, sunt 40 de personalitati diferite care sunt evidentiate in functie de continutul gentii si care se categorizeaza in patru categorii de baza.

Minimalista. In aceasta ategorie intra femeile foarte invidiate. Toate femeile ce pot purta o geanta mica in care sa incapa de asemenea portofelul, telefonul, cheile si ochelarii, si care reusesc sa manuiasca si arta organizarii perfecte dar sa faca exercitii fizice si de memorie pentru a putea gasi telefonul in geanta sunt femei demne de invidiat.

Persoana pregatita. Nu sunt cele mai ordonate persoane, dar au si simt practic si va focusati pe mai multe lucruri importante.

Toate aceste caracteristici sunt caractersiticile unei femei foarte bine organizate, care au cu ele numai lucrurile de care veti avea nevoie si care pot sa va fie necesare.

De asemenea aceste persoane adora sa fie pregatite pentru orice si de aceea au in geanta pana si periuta de dinti, accesoriile de par si chiar si incarcatoarele de telefon. Toate lucrurile din geanta au un scop pentru a fi acolo. Femeile ce fac parte din categoria aceasta au in general genti mari si un model clasic.

[adsenseyu1]

Femeile creative au un spirit mult mai liber si sunt rebele tinzand sa nu se conformeze cu tendintele ci sa creeze tendinte. In general geanta e o reala comoara ori un sac fara fund pentru aceste femei.

Continutul este relativ bine organizat si functional si daca pare ceva haotic pentru un utilizator normal de genti, pentru aceste persoane e perfect normal, puteti gasi aici facturi vechi, ambalaje de mancare, medicamente si alte obiecte la intamplare care pot sa fie gasite in geanta ei.

Aceasta femeie prefera gentile de culori foarte deschsise si vesele pentru a arata celorlalti ca sunt amuzante si placute.

Femeile afectuoase si sensibile vor avea mereu o multime de lucruri ce pot sa fie extrem de utile pentru altii. Gasim medicamente, parfum, guma de mestecat, bandaje, servetele, agrafe si ace de siguranta sau alte lucruri practice.

0 Shares
You May Also Like
Ce este Boswellia?

Ce este Boswellia?

Boswellia, cunoscuta si sub denumirea de incensa indiana, este un extract din plante preluat din arborele Bosrataia serrata.…
Citeste