Solutii pentru a avea un chip mai frumos

0 Shares
0
0
0

Atat in ceea ce priveste femeile, cat si in ceea ce priveste barbatii, imaginea este foarte importanta, motiv pentru care fiecare dintre noi, tinem foarte mult la acest aspect, mai ales atunci cand trebuie sa plecam la o intalnire importanta, sau sa participam la un eveniment.

 

Ei bine, in ceea ce priveste imaginea, putem spune fara greseala ca tinuta face parte din imagine, astfel ca tot timpul trebuie sa avem o tinuta potrivita situatiei in care ne aflam, iar in al doilea rand, aspectul fizic conteaza foarte mult, pentru a avea o imagine pozitiva.

Ei bine, atunci cand vine vorba despre aspect fizic, aici se poate include si corpul, care trebuie sa fie cat mai bine lucrat si cat mai bine definit la sala de sport, pentru a crea o imagine placuta peste tot pe unde vom merge.

Chipul deasemenea conteaza foarte mult pentru a avea o imagine perfecta, iar aici poate sa fie o mare problema. Daca tinuta o poti alege cu usurinta, si fara a fi specialist in moda, corpul in vei putea obtine datorita orelor petrecute la sala, insa in ceea ce priveste un chip de invidiat, se pare ca este mult mai greu ca acesta sa fie obtiut.

Pentru femei insa, se pot gasi anumite trucuri, si anume machiajul, pentru ca un fond de ten sau un fard, mai mult ca sigur vor acoperi cele mai mici imperfectiuni, astfel ca doamnele si domnisoarele, au un mare avantaj din acest punct de vedere.

Ei bine, sunt insa o multime de persoane, atat femei cat si barbati care se simt jenati sa iasa in lume, datorita chipului pe care il au, iar aceste imperfectiuni ale chipului, pot sa fie inca din nastere, iar un bun exemplu il reprezinta petele care pot aparea pe suprafata chipului.

Sunt insa si persoane care au avut dintotdeauna un chip foarte frumos, insa datorita unor evenimente nu foarte placute din viata lor, cum ar fi un accident rutier de exemplu, sau orice alt eveniment nefericit, chipul lor a avut de suferit, iar acum prezinta mai multe imperfectiuni.

Deasemenea sunt si persoane care se simt jenate datorita faptului ca pe chipul lor incep sa apara din ce in ce mai multe riduri.

Ei bine, indiferent de situatia intalnita, dr Calu te poate ajuta sa ai din nou chipul perfect de alta data, sau sa ai chipul perfect la care ai visat dintotdeauna.

Acest specialist poate efectua tot felul de interventii chirugicale faciale, astfel ca in cazul in care nasul tau nu se prezinta in starea in care ai vrea, acest chirurg specialist poate sa fie solutia salvatoare pentru tine.

Sunt o multime de persoane care au nasul mai mare, sau au o forma mai ciudata a nasului si au nevoie de o interventie chirurgicala, iar un astfel de chirurg, cu siguranta reprezinta solutia ideala pentru astfel de persoane.

Deasemenea, sunt persoane care nu se simt confortabil datorita dimensiunii sau formei urechilor, insa o o interventie de otoplastie la cabinetul acestui medic, poate remedia fara probleme aceasta situatie neplacuta.

0 Shares
You May Also Like