Ce faci daca nu ti se deschide iPhone-ul?

0 Shares
0
0
0

Acum, cand telefoanele mobile sunt cele mai indragite si totodata cele mai cautate dispozitive de pe piata, este evident faptul ca fiecare dintre noi ne dorim sa ne cumparam telefoane cat mai performante, pe care sa le utilizam fara ca ele sa intampine probleme.

In aceste conditii, ideal ar fi sa ne orientam spre telefoanele celor mai apreciati producatori de pe piata, insa chiar si asa, datorita faptului ca telefonul perfect inca nu a fost inventat, sunt sanse sa ne alegem un dispozitiv, care sa intampine mai multe probleme de functionare.

Un bun exemplu ar fi cel al anumitor telefoane iPhone, care in ciuda faptului ca au fost lansate pe piata de catre Apple, care fara doar si poate este unul dintre gigantii de pe piata, telefoanele pot sa intampine anumite probleme, astfel ca vor fi duse la un service iPhone.

Inainte de toate insa, trebuie mentionat faptul ca sunt anumite terminale iPhone, care desi inca se afla in perioada de garantie, ele fie nu pornesc, fie in timpul utilizarii, ecranul dispozitivului se va bloca si va ramane asa, fara a mai raspunde la comenzi, sau fara a reactiona atunci cand apesi butoanele.

Sunt insa si situatii in care utilizatorii s-au plans de faptul ca dispozitivul s-a restartat singur, sau ca s-a blocat in timpul in care anumite aplicatii erau deschise, insa in continuare pasii care vor fi prezentati, te vor ajuta sa scapi de o vizita la service.

Daca telefonul tau intampina o problema de acest gen, iar ecranul acestuia este negru sau blocat, in primul rand ar trebui sa incerci sa efectuezi o repornire fortata a dispozitivului.

Nu trebuie sa iti faci griji atunci cand fortezi telefonul sa se redeschida, pentru ca toate datele iti vor fi in regula, si nu se va sterge continutul salvat pe telefon.

Pentru a reporni dispozitivul, in cazul in care acesta este un model iPhone 7 sau un model iPhone 7 Plus, va trebui sa tii apasat atat butonul de adormire – trezire, dar si butonul care reduce volumul, timp de zece secunde, dupa care pe ecranul telefonului va aparea sigla Apple.

In cazul in care ai un model iPhone 6, pentru a reporni fortat dispozitivul, va trebui sa mentii apasat butonul de adormire – trezire, dar si butonul principal, pentru zece secunde, iar mai apoi pe ecran va aparea sigla Apple.

Sunt sanse foarte mari ca telefonul sa se deschida, si sa functioneze apoi la capacitate maxima, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, insa sunt si sanse ca acesta sa se deschida, insa sa se blocheze in timpul utilizarii.

In acest caz, primul lucru pe care il ai de facut, este acela de a reseta telefonul, pentru ca el sa revina la setarile initiale din fabrica.

In cazul in care nu te descurci pentru a efectua o astfel de operatiune, cel mai bine ar fi sa duci dispozitivul la un service, iar expertii de acolo il vor reseta.

Daca dupa resetare, dispozitivul se va bloca in continuare, expertii de acolo vor gasi o rezolvare imediata a problemei, dupa care te vei putea bucura in continuare de telefon.

0 Shares
You May Also Like