Sfaturi privind inchirierile auto

0 Shares
0
0
0

Sfaturi privind inchirierile autoIn acest articol va prezentam toate avantajele pe care le implica serviciile de inchirieri masini.

Inchirierea unei masini este ceva extrem de simplu care poate fi facut usor. Majoritatea firmelor de inchirieri auto dispun si de o mare flexibilitate in relatia loc cu lcientii. Flexibilitatea consta in faptul ca tarifele se pot negocia pentru perioade mai lungi atunci cand se inchiriaza masini.

De asemenea aveti posibilitatea de a plati in avans si la momentul in care faceti rezervarea si puteti sa platiti cash sau in mai multe monede. Putem sa afirmam ca firmele de rent a car au facut totul pentru a se adapta din mers si au facut asta foarte bine. Va prezentam mai multe sfaturi utile pentru momentul in care doriti sa inchiriati masini.

Primii pasi catre inchiriere se fac prin aleerea unei firme de unde veti inchiria masina. In procesul acesta se recomanda sa va uitati la ofertele mai multor firme si sa le si comparati. In afara de aspectele ce tin de bani conteaza foarte mult si flota companiei si parerile clientilor dar si promptitudinea cu care agentii lor va raspund la mailuri si la telefon. Daca veti pune in balanta toate aspectele in mod sigur veti alege si cele mai bune oferte.

Este important sa rezervati masinile din timp mai ales atunci cand e vorba despre o calatorie programata. Este important sa faceti asta pentru ca veti putea sa alegeti ce masina vreti sa luati din toata flota de vehicule. De asemenea trebuie sa retineti ca sunt si unele  perioade din an foarte aglomerate si daca nu va faceti si rezervarea corect firmele de rent a car se pot gasi in ipostaza de a nu mai avea masini care sa fie disponibile.

Inchiriati pentru perioade mai lungi si veti fi cu siguranta mult mai castigati. Preturile de inchiriere difera tinand cont de masina pe care o vreti dar si de perioadele in care inchiriati masina. Spre exemplu preturile de inchiriere pentru un Matiz sunt mai mici decat cele pentru Ford Focus si asta pentru ca Fordul este o masina mai spatioasa si mai sigura si de asemenea are si performante mult mai bune comparativ cu un Matiz. Asta nu inseamna ca Matizul e o masina nesigura si fara performante. Daca inchiriati pe perioade mai lungi de timp pretul pentru inchiriere pe zi va fi mai mic si puteti s aobtineti si reduceri de la reprezentantii firmei.

Sunt si alte aspecte asupra carora ar trebui sa fiti atenti in momentul in care inchiriati masini. In primul rand se recomanda sa fiti foarte atenti la firma de unde vreti sa inchiriati masinile pentru ca e posibil sa va treziti si cu taxe si comisioane in plus. E bine sa fiti atenti si la primirea masinii cat si la predarea sa. Inainte de a porni la drum va recomandam sa va uitati si la copiile de la acte.

Este evident care sunt avantajele firmelor de inchirieri auto si de ce acestea sunt atat de cautate uneori. Este minunat ca atunci cand va dati jos din avion sa aveti o masina care sa va astepte acesta fiind doar un exemplu.

0 Shares
You May Also Like