Ce masini se gasesc la casele de amanet?

Ce masini se gasesc la casele de amanet?

0 Shares
0
0
0

In prezent, cei care intentioneaza sa isi cumpere o masina, isi pot incerca norocul chiar si la o casa de amanet pentru ca aceste case de amanet scot mereu la vanzare diferite autoturisme.

In cele ce urmeaza vom vedea de unde provin masinile scoase la vanzare de catre casele de amanet, dar si ce marci auto si modele se gasesc la casele de amanet.

Asadar, exista o multime de persoane care au nevoie de bani, asa ca pentru a face rost de banii de care au nevoie aleg sa se imprumute de la o casa de amanet. Aici insa, trebuie precizat ca o casa de amanet ofera imprumuturi doar celor care lasa bunuri de valoare drept garantie in schimbul banilor.

Ei bine, cei care au nevoie de sume mari de bani, pentru a obtine imprumuturi financiare lasa drept garantie autoturismele pe care le detin. Inainte de asta insa, se va incheia un contract de amanet auto, in care este specificata clar valoarea masinii, data limita la care trebuie achitata datoria, plus alte clauze.

Clientii care isi platesc datoria in intervalul de timp mentionat in contract isi recupereaza pe loc masinile. Cei care insa nu fac acest lucru, mai intai de toate intra intr-o perioada de gratie, sau pot solicita prelungirea contractului, cu recalcularea comisionului.

Exista insa si situatii in care cei care si-au amanetat masinile sunt constienti de faptul ca nu isi mai pot achita datoria, asa ca renunta la ideea de a-si mai recupera masinile, neavand banii pentru plata datoriei.

In acest caz, casele de amanet intra in posesesia masinilor pe care apoi le scot la vanzare in cel mai scurt timp posibil, pentru a-si putea recupera banii dati cu imprumut, si pentru a obtine un profit important de pe urma acestei afaceri.

Asadar, aceasta este o prima situatie in care casele de amanet scot la dispozitie autoturisme, iar cei interesati isi pot incerca astfel norocul.

Exista insa si situatii in care cei care intentioneaza sa isi vanda masina, trec pragul unei case de amanet cu acest scop. De precizat este faptul ca toate casele de amanet autoturisme care primesc drept garantie autoturismele clientilor pentru a le imprumuta acestora sume mari de bani, sunt dispuse chiar sa le cumpere acestora autoturismele.

Pentru cei care intentioneaza sa isi vanda masina, casa de amanet poate reprezenta cea mai buna solutie, pentru ca persoanele respective nu vor mai fi nevoite in acest sens sa astepte pana cand un posibil cumparator isi doreste sa vada si sa testeze masina, pentru a o cumpara.

Un amanunt foarte important de mentionat insa este acela ca toate casele de amanet ofera undeva in jur de 70 – 75% din valoarea de piata a masinii, pentru ca apoi sa poata scoate la vanzare masinile. De regula insa, clientii care au nevoie de bani, isi vand masinile si in aceste conditii, indiferent ca discutam despre modele de la Audi, Mercedes, VW, BMW, Opel sau alt producator auti

Ei bine, dupa cum se poate vedea, casele de amanet vand masinile cumparate de la clienti, sau pe cele amanetate si care au intrat in posesia lor dat fiind faptul ca nu si-au mai recuperat datoria de la clienti.

0 Shares
You May Also Like

Totul despre diagnoza auto

Pentru cei care nu stiu, diagnoza auto reprezinta totalitatea operatiilor ce constau in verificari si masurari, care sunt…
Citeste