Ce este Blog Defender si cum am ajuns sa il folosesc?

0 Shares
0
0
0

Seo Accounts este cea mai buna solutie si include si Blog Defender. Abonamentul odata facut ramane neschimbat pe viata insa trebuie sa fii atent pentru ca preturile au tendinta sa se modifice pe plus pe masura ce locurile se ocupa.

BlogDefender este sistemul de securitate aflat in topul vanzarilor, cu peste 6000 de copii vandute. Editia noua din 2018 reprezinta cel mai actualizat sistem de securitate care acopera si instrumentele speciale sau codurile utilizate impotriva hackerilor.

Doua plugin-uri premium sunt incluse ca bonus cu drepturi depline, astfel ca le poti instala pe oricate site-uri ai fara a mai plati suplimentar.

Acest sistem a fost creat pentru a combate si pentru a contracara orice atac venit din partea hackerilor pe propriul site/blog. E clar ca cel mai important aspect al blogging-ului il reprezinta colectarea traficului; ce urmaresc hackerii este sa acapareze acest trafic si sa-l redirectioneze spre site-urile pe care vor ei.

Tocmai aici este nevoie de interventia unui blog defender care sa aiba rolul de a identifica atacurile pe care hackerii pe activeaza si de a proteja site-ul.

Pentru cine a fost creat acest plugin si cui i-ar fi de folos? Teoretic, oricine ar putea beneficia de acesta pentru a-i proteja site-ul, mai ales ca prezinta avantajul de a securiza si de a-ti proteja blogul WP in proportie de 99%.

Pentru aceasta, 3 plugin-uri WordPress sunt implementate: cel de realizare automata a backup-ului (Automated Backups), cel de securitate (WP Security) si cel de scanare si remediere (WP Scan & Repair).

De ce ai avea nevoie de blog defender? Exista mai multe motive pentru care acesta este util. In primul rand, nici nu este nevoie sa stii cum functioneaza, este destul sa stii ca o face. Chiar daca nu stii cum pot actiona hackerii, este bine sa stii ca protectia pentru site este activata.

Odata atacat site-ul, este usor pentru hackeri sa iti distribuie produsele platite pe diverse site-uri „blackhat”. Unii producatori au patit acest lucru chiar inainte de a-si lansa produsul. In plus, raul facut pe o perioada mare de timp poate avea efecte devastatoare asupra site-ului tau.

Principalele avantaje pe care le prezinta BlogDefender sunt: salvarea timpului, a banilor si a muncii suplimentare, usurinta de folosire, protectia pe care o ofera impotriva atacurilor, spam-ului,  tutorialul video complet pe care il ofera si promisiunea de a primi banii inapoi in 30 de zile daca este cazul.

Dezavantaje ale acestui instrument nu au fost inca sesizate de catre utilizatori.

Una dintre cele mai mari probleme pe care o experimenteaza site-urile il reprezinta lista cunostintelor despre securitatea necesara. Tocmai de aceea proprietarii site-urilor sunt usor de pacalit de catre asa-zisii optimizatori care nu fac altceva decat sa colecteze informatia de pe alte site-uri si sa o fure sau sa o distruga.

Acest sistem de securitate iti permite sa stai departe de astfel de probleme si in acest fel sa iti securizezi site-ul fara alt ajutor din exterior. Marele avantaj este ca o poti face singur si ai astfel siguranta protectiei totale a site-ului fara a mai apela la altcineva care poate nu ti-ar oferi protectia de care ai nevoie.

0 Shares
You May Also Like