Programare de software la cerere

Programare de software la cerere

0 Shares
0
0
0

Se pare ca odata cu trecerea timpului, atat tehnologia cat si industria s-au dezvoltat foarte mult, motiv pentru care pe piata se gasesc o multime de firme care activeaza in toate domeniile.

In ultimii ani insa, au aparut mai multe firme care presteaza servicii de tip software la cerere, pentru clientii existenti.

Ei bine, o astfel de firma, va trebui sa aiba o gama larga de servicii de dezvoltare sofwtare, in diferite domenii, si cu tot felul de baze de date relationale, dar si interfete grafice ori web, arhitectura client – sever sau chiar si multi – tier.

Deasemenea o astfel de companie va folosi toate tehnicile de modelare si orientare obiect, dar si programarea obiect, iar mai apoi va acoperi totalitatea fazelor necesare unui proiect software.

Aceste faze pornesc de la o analiza business, iar mai apoi continua cu o elaborare a tuturor specificatiilor tehnico – functionale, dar si design, testare, dezvoltare, instalare, training si chiar mentenenanta in perioada de garantie.

In cazul in care aveti nevoie de astfel de servicii, nu trebuie sa faceti altceva decat sa contactati expertii de la Flux Soft Srl, iar acestia pot sa vina cu cele mai bune solutii pentru a va fi de ajutor.

Atat expertii de la aceasta companie, cat si cei care apartin altor companii, vor folosi o expertiza, pentru ca impreuna cu clientul, sa identifice solutia cea mai buna.

Este foarte important ca in procesul de implementare, expertii de la o astfel de companie sa interactioneze tot timpul cu beneficiarul serviciilor prestate, pentru ca in final, aplicatia rezultata sa fie exact ceea ce clientul si-a dorit.

In acest caz, prima etapa va consta intr-o activitate de consultanta, unde se va face o analiza a infrastructurii de software de business, dar se vor si identifica fluxurile de business, pentru ca scopul este acela de a automatiza, dar si de a identifica toate solutiile care pot duce la automatizare.

In acest fel, expertii de la o astfel de companie, se vor asigura ca solutia propusa de ei pentru dezvoltarea unei aplicatii, este ideala si indeplineste toate cerintele clientului.

Ei bine, intr-o abordare de acest gen, este foarte importanta implicarea clientului, pe toata perioada in care se deruleaza proiectul, pentru ca in acest fel, orice problema pe care acesta o detecteaza, se poate rezolva rapid.

Un detaliu foarte important de stiut este acela ca in perioada in care se desfasoara acest proiect, inca de la perioada de planificare, si pana la sfarsit, planul de management al riscului este obligatoriu sa fie alcatuit si actualizat cat se poate de riguros, pentru a fi identificate eventualele riscuri.

O companie din acest domeniu, va sprijini utilizatorii aplicatiei in perioada de garantie, pentru ca rezutatele benefice ale acestei aplicatii sa se vada cat mai rapid posibil. Deasemenea o astfel de companie va rezolva rapid si eficient eventualele bug-uri.

De obicei, domeniile cele mai abordate de catre firmele care apeleaza la astfel de servicii, sunt cele din Telekom, dar si cele din securitate, solutii de portal intern, sau soluti business si e-business.

0 Shares
You May Also Like