Covoare la moda in acest an

0 Shares
0
0
0

Covoare la moda in acest anIn momentul in care nu esti foarte multumit de felul in care arata interiorul locuintei tale, nu iti ramane altceva de facut decat sa incepi sa faci o schimbare radicala a interiorului casei.

In acest scop, va fi nevoie sa iti reamenajezi interiorul, astfel ca va trebui sa inlocuiesti tot ceea ce se gaseste in casa, incepand de la mobila, si pana la covoare, draperii si chiar si culoarea peretilor.

Asadar, toata munca de amenajare interioara, va incepe fara doar si poate de la pereti, pentru ca acestia trebuie sa fie zugraviti intr-o culoare, care sa se asorteze intr-un mod perfect atat cu parchetul pe care il vei alege pentru camere, cat si cu obiectele noi de mobilier.

Mobila cu siguranta o vei schimba atunci cand vrei sa iti reamenajezi locuinta, si pe langa mobila, mai mult ca sigur iti vei schimba si canapelele si fotoliile. In ceea ce le priveste pe acestea din urma, trebuie alese cu mare grija, pentru ca de la caz la caz, tipul de tapiterie difera foarte mult.

Poti sa alegi canapele si fotolii care sa aiba o tapiterie din panza, iar aceasta este cea mai ieftina varianta pentru tine. Vei putea opta in schimb si pentru tapiterie din piele sau din catifea, insa in acest caz, preturile tapiteriilor vor fi mult mai mari.

De preferat insa este sa alegi tapiteria din piele, pentru ca are un aspect elegant, si se poate curata foarte usor, in comparatie cu panza sau cu catifeaua. Pentru a curata tapiteria din piele, nu ai nevoie decat de o carpa umeda.

Ei bine, dupa alegerea mobilei si a canapelelor si a a fotoliilor, cu siguranta iti vei indrepta atentia spre draperii si perdele, iar acestea trebuie sa aiba o culoare care sa se asorteze cu tot ceea ce se regaseste in interiorul locuintei.

Covoarele trebuie deasemenea sa fie alese cu mare atentie, pentru ca si ele ne sar in ochi inca de cand deschidem usile camerelor.

Vei putea opta pentru covoare care sunt fabricate din fibre naturale, insa trebuie sa stii faptul ca acestea se pot curata doar cu abur, la curatatoriile de covoare din oras. In cazul in care vei opta pentru un covor din fibre sintetice, acesta il vei putea curata si acasa cu tot felul de solutii speciale. Deasemenea, preturile acestor covoare sunt destul de mici.

Se pare ca in acest an se vor purta culorile indraznete, astfel ca fie ca vei opta pentru un covor fabricat din fibre sintetice, sau ca vei opta pentru un covor fabricat din fibre naturale, vei putea sa gasesti tot felul de covoare care sa aiba combinatii de culori indraznete, sau vei putea gasi covoare intr-o singura culoare, cum ar fi un covor de culoare roz bombom, sau un covor turcoaz, ori un covor mustar, si exemplele pot continua.

Sunt o multime de familii care isi doresc ca atunci cand isi amenajeaza interiorul locuintei, sa ofere un stil clasic acesteia, astfel ca pot sa opteze pentru covoare care sa se incadreze perfect in stilul clasic. De obicei astfel de covoare au imprimate mai multe simboluri si insemne, care apartin diferitelor culturi.

Asadar, in ceea ce priveste covoarele, cu siguranta ai o multime de modele din care sa alegi covorul ideal pentru locuinta ta.

0 Shares
You May Also Like