Scule si unelte pentru constructii mici dar eficiente

Scule si unelte pentru constructii mici dar eficiente

0 Shares
0
0
0

Cei care lucreaza in domeniul constructiilor, cu siguranta folosesc in viata de zi cu zi diferite scule si unelte achizitionate de la Casa Idea scule de constructii, iar in continuare vom vedea despre ce este vorba.

De exemplu, specialistii folosesc pe santier, masina de gaurit. Aceasta este folosita de multe ori pentru ceea ce stim cu totii, si anume pentru a gauri anumite suprafete. O masina de gaurit poate fi folosita de catre specialisti si pentru a-si prepara materialul atunci cand gletuiesc o locuinta, de exemplu.

Aici este necesar doar un simplu malaxor, pentru ca masina de gaurit va reusi sa amestece materialul in asa fel incat specialistii in domeniul constructiilor sa nu depuna efort fizic.

Ei bine, si daca tot am adus in discutie gletuirea unei locuinte, important de mentionat este faptul ca pentru a putea sa desfasoare aceasta munca, mesterii au nevoie si de o gletiera de exemplu, dar si de un spaclu. Nici o mistrie sau un spaclu nu ar fi de aruncat.

O nivela, sau un boloboc dupa cum cunosc mesterii aceasta unealta, este si ea necesara pe santier, pentru ca rolul sau este acela de a arata daca o anumita suprafata este dreapta, sau cat de mult mai trebuie incarcata cu material pentru a fi dreapta.

De exemplu, pentru un perete care nu este drept, nivela arata cat glet sau cat material mai trebuie adaugat, pentru a scoate peretele perfect.

Polizorul ungiular sau flexul dupa cum bine cunoaste lumea aceasta unealta, este deasemenea foarte importanta si este utilizata pe santier. De multe ori trebuie sa fie taiate anumite bucati mari de metal, iar in acest scop se foloseste polizorul unghiular.

Acesta poate fi folosit deasemenea pentru taierea placilor ceramice sau chiar si pentru slefuirea peretilor. Deci, si polizorul unghiular este un utilaj necesar pentru cei care lucreaza in domeniul constructiilor.

Specialistii care lucreaza pe santier au nevoie deasemenea de un metru sau de o ruleta pentru a masura ceea ce este necesar. Deasemenea, acestora le pot fi de mare ajutor in foarte multe situatii si daltile dar si punctatoarele.

O surubelnita electrica este deasemenea necesara pentru cei care lucreaza pe santier, dar mai ales pentru cei care se ocupa de amenajarea unei locuinte.

Un Pistol de spuma profesional TROY este deasemenea o alta unealta necesara pentru cei care isi desfasoara activitatea in acest domeniu. De exemplu acesta poate fi folosit atunci cand se inlocuieste o usa din locuinta, sau atunci cand sunt inlocuite ferestrele.

Asadar, in mare parte acestea sunt o parte dintre sculele de mana de dimensiuni mici, dar care sunt foarte eficiente si pe care le folosesc muncitorii si mesterii de pe santier.

Exista scule electrice profesionale amintite in articol (masina de gaurit, flex, surubelnita electrica), care sunt foarte utile si care pot fi folosite in mai multe situatii.

Ei bine, avantajul acestor scule si unelte este acela ca nu au preturi foarte mari, dar si ca pot fi gasite la diferite magazine de specialitate din oras.

 

0 Shares
You May Also Like