Piscine mici o problema de perspectiva

0 Shares
0
0
0

Piscine mici o problema de perspectiva
Sunt nenumarate persoane care isi doresc piscine dar renunta rapid la acest vis sau aleg solutiile de compromis pentru ca au impresia ca nu au spatiu suficient pentru un model de piscina clasica.

Este adevarat ca cele mai multe piscine au in medie aproximativ 60 de metri patrati ceea ce pentru curtile mici au suprafete foarte mari si limiteaza serios functionalitatea curtii respective diminuand spatiul disponibil de joaca ce ramane.

Pentru a vedea mai multe solutii  ingenioase pentru a aborda problema spatiului mai multe detalii aici.

Fie ca vreti o piscina doar pentru inot sau o atractie acvatica pentru curte, sau combinatia dintre aspectul decorativ si functionalitate este si posibilitatea de a proiecta piscine mai mici speciale pentru spatiul disponibil, fara sa fie nevoie sa sacrificati alte functionalitati din curte cum ar fi spatiul de joaca sau zonele cu flori.

[adsenseyu1]

Pentru persoanele care inoata piscinele mici care au mai putin de 30 de metri patrati pot sa fie echipate cu pompe care sa genereze curent in apa ceea ce va permite chiar si inotul pe loc. Deoarece amenajarea pentru o astfel de pisicina mica tine cont de preferintele estetice ale proprietarului va fi mult mai ieftina si cu un impact mai mare decat o piscina de dimensiuni mari. Nu tot timpul marimea face ca lucrurile sa fie mai frumoase.

Costurile pentru pompare, purificare si incalzire sunt mai mici pentru piscinele care au dimesiuni reduse. In aceeasi categorie se incadreaza si costurile ce tin de echipamente dar si costurile lunare pentru materialele consumabile si pentru energia electrica.

Desigur, orice piscina are si aceste costuri dar in cazul piscinelor mai mici aceste cheltuieli se diminueaza mult. Trebuie sa mentionam ca piscinele mai mici nu se recomanda pentru scufundari sau pentru sarituri si prin urmare cu o astfel de piscina veti putea sa economisiti si costurile legate de materialele care ar fi fost consumate pentru o trambulina.

Un volum mai mic de apa inseamna de asemenea si cheltuieli de pompare sau de incalzire mai mici si toate acestea in legatura cu frumusetea deosebita a piscinei mici proiectate bine.

Natura utilitara pentru o piscina mare este dificila si costisitoare prin deciziile de design. In cazul piscinelor de dimensiuni reduse deciziile de ordin estetic sunt mult mai usor de realizat si de luat.

[adsenseyu1]

Pisicinele pot sa fie dublate de fantani in stil maur sau pot sa functioneze ca si spatii pentru relaxare cochete, in care musafirii sa se poata racori cat stau de vorba. Piscina poate spori si atributele unui spatiu strict sportiv cu elemente ce apartin unui spatiu placut si intim.

Prin urmare interpretarea limitarii ce tine de spatiu va transforma toate problemele care reies de aici in avantaje.

Veti beneficia de avantajele economice ale unei piscine mai mici dar si de cele estetice, costurile si aspectul pentru spatiu vor fi motive de inovatie, nu veti sacrifica amenajarea din curte si nu veti renunta la celelalte elemente care se aflau deja in curte sau in gradina si veti avea de asemenea ocazia sa va exprimati creativitatea.

Constructia piscinelor este un lucru care este perceput in general fie ca foarte dorit fie ca deloc practic sau asa pare pana cand analizam din mai multe puncte de vedere.

0 Shares
You May Also Like